[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694108#p694108:3kxbsk07 je napisao(la):
Kokili » Pon Dec 30, 2019 6:31 pm[/url]":3kxbsk07]
Nemoj da se žestiš mora da si mlad kad se ne sećaš bratskih pretrčavanja sa istoka na sever i ljubljenja sa braćom varvarima.
Mi imamo svoj klub Bogu i DV hvala, a vi?
Nije to moj klub, nisam mu ja vlasnik. A klub za koji navijam imam. Zove se Crvena Zvezda i samo tako. A kompleksasi, neka i dalje lece svoju bolest. Ne secam se tih pretrcavanja, kada je to bilo? Koje godine? I kojom prilikom?
Dusku Vujosevicu hvala, koji je bio drzavni poltron, jer da nije, ne bi mu se tolerisalo onoliko bahato ponasanje. Pocev od tapsanja sudija, preko psovanja majke protivnickim igracima, trenerima, sudijama, pa dalje...Navijacka prepucanjavanja, pokusaje ponizenja i rusenja dostojanstva, koja mu nikad nisu uspela, mu ne uzimam za zlo, jer je radio mnogo gore stvari. A ta navijacka prepucavanja i prozivke i da se razumeju. Mada ne mislim da su to karakteristike jednog sportskog radnika, koji treba da bude primer ponasanja mladima, između ostalog. Takvo ponasanje je odlika starleta, ostalih rijaliti igraca, pevaca u pokusaju i slicnih...Koji su (nazalost) idoli mladim ljudima.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694132#p694132:3kxbsk07 je napisao(la):
Kokili » Pon Dec 30, 2019 8:03 pm[/url]":3kxbsk07]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694120#p694120:3kxbsk07 je napisao(la):
Пантограф » 30 Dec 2019 07:33 pm[/url]":3kxbsk07]Evo, ja ću kao ostrašćeni Zvezdaš da napišem: ovo je za 20:0 za Budućnost, plus oduzimanje pokojeg boda Zvezdi.
Ako smo face, Srbende, muškarci, i ako hoćemo da pobedimo 'Mila Turčina', onda već u avionu, na sletanju, kapiten povede pesmu - 'Hriste Bože, raspeti i sveti...' (potpuno prikladno), a u Golubovcima se primi guslar u autobus, pa udri. U hali sve istrpiš i - pobediš. Eto. Mi junaci, branimo narod, veru i starinu, a ovi drugi p... Aha, važi.
Zvezda je onomad otišla na Maksimir. A sad se, eto... ukakila. A onda je stvarno bilo opasno.
Hvala Bogu ima i pravih cigana. Svi moji drugovi cigani misle isto.
Tako sam i ja mislio kada sam bio mladji, da junacke grudi sve mogu da izdrze i boricu se do zadnjeg atoma snage i sve cu da izdrzim. A one koji tako ne rade, smatrao sam kukavicama i slabicima. Sada vec razmisljam malo drugacije.
Ipak su ti ljudi koji su dali procenu situacije isli u neku skolu i valjda su merodavni. Poslusan je njihov savet. A da nije, junacki i hrabro bi igraci Zvezde krenuli ka Podgorici. I sve bi bilo ok do ulaska u dvoranu. A publika su tamo ljudi sa zadatkom, a sada nedaju na svetinje. Ne znaju vise ni oni koliko lica imaju. Ovako bi se kao pokazali i da se utakmica odigrala. E ne bi. Nego bi vređali i pljuvali od pocetka, dok im se ne da naredba za nesto drugo. A to drugo moze da bude uletanje na teren, gadjanje Zvezdinih igraca vecim i tezim predmetima od upaljaca i kovanica. Zvezdini igraci bi u slucaju svoje pobede koju su svakako mogli da ostvare, mozda nekako istrcali iz dvorane, ali sta onda? Treba se vratiti do aerodroma i ukrcati na avion,a do tog trenutka, niko nije bezbedan. I mislite li da bi onu hordu ljudi mogla da zaustavi ona saka policije, sve i da je htela? Ja ne verujem.
Sve je tamo bilo pripremljeno. A da su isti arsini za nas ovde i za njih...Video sam da nisu. Neka losa scena bi se desila, uveren sam. I pod time ne podrazumevam vredjanje sa tribina, nego nesto mnogo gore. A taj neki igrac ili funkcioner Zvezde, koji bio bio povređen je neciji brat, sin, otac, muz, prijatelj,...A ovo je 21. vek, civilizacija, a ne kraj 80-ih i 90-te, te borba za zivu glavu na sportskom događaju visokog rizika.
U ovoj situaciji, ova utakmica bi mogla da se odigra na ivici regularnosti uz policijsku pratnju igraca Crvene Zvezde od aerodroma do dvorane i smanjenim brojem navijaca Buducnosti u istoj uz veliko angazovanje policije. Sve preko toga su u ovoj situaciji neregularni uslovi za igru.
A ono podbacivanje bez igraca sa druge strane je cirkuska predstava, kao i to sto Varvari ne daju na svetinje, sve izrežirano i komandovano.
Sto se mene tice, verujem da Zvezda moze i bez ove pobede do trona na kraju, pa neka je i kazne. I mozemo da pređemo na pricu o Bajernu, koji dolazi i Arenu 2. decembra u okviru Evrolige.