Šta je novo?

Sportski događaji

E pa Grobari, docekali ste prvo mesto u ligaškom delu posle dugo vremena, potpuno zasluzeno i cestitam vam. A da bi ste tu ostali, navijajte za Zvezdu sutra i ako pobedi, ostacete posle kompletnog kola. Zvezda je trazila odlaganje utakmice, Aba liga je odbila.

Nereda neke vrste ce biti, u to ne sumnjajte. A da li ce se utakmica odigrati i upisati kao regularna, to je pitanje.

Nama savrseno odgovara vas poraz sutra. Tako bi se i vasa braca varvari nasli na pozicijama 1 i 4 za plej of. Nereda nece biti, to samo legenda prizeljkuje. Domaciin je odgovoran za sve a milogorci nisu veverice.

I tako po n-ti put legenda obesmisljava sve cega se dotakne. Povlačio je otiginalni FMP, koristio PP aparate a sada je definitvno dotako dno. Svaka kazna je mala za ovako ponašanje.

Ako kazes da vam odgovara poraz Zvezde, neka bude tako, ja ne bi rekao. Koja nasa braca? Eto ti ih, nosi ih kuci i stavi na zid da vise, pa ih gledaj...Kad ih toliko volis.

I ne znam odakle to legenda vise, koja legenda, cija legenda,...Legenda Crvene Zvezde moze da bude Milenko Topic, Zlatko Bolic, Igor Rakocevic ili neki drugi igrac koji je necim zaduzio klub. Predsednik, funkcioner, a koji za Zvezdu nikada nije igrao, ne moze.

Ja sam Covicu zahvalan za ono sto je uradio za klub, druga opcija je bila da se proglasi bankrot i krene iz najnize lige 2011. godine. Zvezda nije prvi evropski klub koji se fuzionisao sa nekim. To su uradili npr. Fenerbahče i Ulker, ako se ne varam. Nije urađeno nista protivno zakonu. A lepo je bilo vama Grobarima kada je za vreme vlasti Borisa Tadica Zvezda sistematski unistavana, a Partizan cvetao. A sada je Partizan navodno zrtva drzave, a Zvezda sve dobija. I ko zna jos koje gorbarsko-demagoske price i glumljenje zrtve.

Zvezda je jedne godine igrala Evroligu, a druge se borila za opstanak...Koji je klub tako brzo propao?

Partizan, koji je predstavljan kao bankrot, klub koji ce se kao ugasiti...A zasto? Zato sto jedne godine nije osvojio nijedan trofej?
I gle cuda, sledece godine dolazi trener evropskog ranga i Partizan se kao feniks dize iz pepela i prave se planovi za povratak u Evroligu, a rezultati se neverovatno brzo popravljaju. Ne mislim da rezultati nisu posteni, nego je naduvana ta prica da je Partizan pred bankrotom i gasenjem. Nije Partizan bio ni blizu situacije u kojoj je bila Zvezda. A vas navijace Partizana, cast izuzecima, to toliko boli, da i sada posle evo koliko godina i dalje pokusavate da provocirate sa tim FMP, Zvezda, Diva, bla, bla, bla,...Vi ste najvise voleli dok je postojala Zvezda koja je propadala iz dana u dan, tim od koga ste bili u svakom smilsu dugo vremena mnogo jaci. I ne mozete da navijate za Partizan od mrznje prema Zvezdi.

Ja Partizan niti mrzim, niti me zanima sta se u njemu radi, osim kao sto ga gledam kao i svaku drugu utakmicu gde navijam za onoga ko Zvezdi odgovara da pobedi ili za slabijeg, ako Zvezdi ne treba. I navijam kada predstavlja moju zemlju Srbiju u Evropi.

U Podgorici bi veceras svakako doslo do nemilih scena. Jedan sluzbeni poraz ce manje da kosta, nego ono sto moze da se desi.

Oni su oni i moze im se da ne odgovaraju za svoje postupke. Mi smo mi - i bicemo predstavljeni kao satanisti i nasilnici, kada bi se to desilo u Beogradu.

To bi bila utakmica visokog rizika. I mogla je da se igra sa ogranicenim brojem publike, barem, uz opet pojacano obezbeđenje. Ili u nekom drugom gradu, ima u CG jos neka kosarkaska dvorana, nema samo ,,Moraca". Imalo je nacina, da se htelo, nego se nije htelo, a ovo je sve maska. To samo slepac ne vidi.

Sta bude, neka bude,...Idemo dalje...

Iskreno mi ne sviđa se jednostrana odluka da se ne igra utakmica , jer tako nesto vodi kraju ABA lige (mada nije ni neka šteta).
Sa druge strane zar nije u interesu Budućnosti da se odloži utakmica, jer neredi povlače kaznu za njih. Ako se mogao el klasiko odložiti što ne bi i ovo...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694096#p694096:3ey7mroa je napisao(la):
Blade » 30 Dec 2019 06:20 pm[/url]":3ey7mroa]Ako kazes da vam odgovara poraz Zvezde, neka bude tako, ja ne bi rekao. Koja nasa braca? Eto ti ih, nosi ih kuci i stavi na zid da vise, pa ih gledaj...Kad ih toliko volis.

I ne znam odakle to legenda vise, koja legenda, cija legenda,...Legenda Crvene Zvezde moze da bude Milenko Topic, Zlatko Bolic, Igor Rakocevic ili neki drugi igrac koji je necim zaduzio klub. Predsednik, funkcioner, a koji za Zvezdu nikada nije igrao, ne moze.

Ja sam Covicu zahvalan za ono sto je uradio za klub, druga opcija je bila da se proglasi bankrot i krene iz najnize lige 2011. godine. Zvezda nije prvi evropski klub koji se fuzionisao sa nekim. To su uradili npr. Fenerbahče i Ulker, ako se ne varam. Nije urađeno nista protivno zakonu. A lepo je bilo vama Grobarima kada je za vreme vlasti Borisa Tadica Zvezda sistematski unistavana, a Partizan cvetao. A sada je Partizan navodno zrtva drzave, a Zvezda sve dobija. I ko zna jos koje gorbarsko-demagoske price i glumljenje zrtve.

Zvezda je jedne godine igrala Evroligu, a druge se borila za opstanak...Koji je klub tako brzo propao?

Partizan, koji je predstavljan kao bankrot, klub koji ce se kao ugasiti...A zasto? Zato sto jedne godine nije osvojio nijedan trofej?
I gle cuda, sledece godine dolazi trener evropskog ranga i Partizan se kao feniks dize iz pepela i prave se planovi za povratak u Evroligu, a rezultati se neverovatno brzo popravljaju. Ne mislim da rezultati nisu posteni, nego je naduvana ta prica da je Partizan pred bankrotom i gasenjem. Nije Partizan bio ni blizu situacije u kojoj je bila Zvezda. A vas navijace Partizana, cast izuzecima, to toliko boli, da i sada posle evo koliko godina i dalje pokusavate da provocirate sa tim FMP, Zvezda, Diva, bla, bla, bla,...Vi ste najvise voleli dok je postojala Zvezda koja je propadala iz dana u dan, tim od koga ste bili u svakom smilsu dugo vremena mnogo jaci. I ne mozete da navijate za Partizan od mrznje prema Zvezdi.

Ja Partizan niti mrzim, niti me zanima sta se u njemu radi, osim kao sto ga gledam kao i svaku drugu utakmicu gde navijam za onoga ko Zvezdi odgovara da pobedi ili za slabijeg, ako Zvezdi ne treba. I navijam kada predstavlja moju zemlju Srbiju u Evropi.

U Podgorici bi veceras svakako doslo do nemilih scena. Jedan sluzbeni poraz ce manje da kosta, nego ono sto moze da se desi.

Oni su oni i moze im se da ne odgovaraju za svoje postupke. Mi smo mi - i bicemo predstavljeni kao satanisti i nasilnici, kada bi se to desilo u Beogradu.

To bi bila utakmica visokog rizika. I mogla je da se igra sa ogranicenim brojem publike, barem, uz opet pojacano obezbeđenje. Ili u nekom drugom gradu, ima u CG jos neka kosarkaska dvorana, nema samo ,,Moraca". Imalo je nacina, da se htelo, nego se nije htelo, a ovo je sve maska. To samo slepac ne vidi.

Sta bude, neka bude,...Idemo dalje...

Nemoj da se žestiš mora da si mlad kad se ne sećaš bratskih pretrčavanja sa istoka na sever i ljubljenja sa braćom varvarima.

Mi imamo svoj klub Bogu i DV hvala, a vi?

Evo, ja ću kao ostrašćeni Zvezdaš da napišem: ovo je za 20:0 za Budućnost, plus oduzimanje pokojeg boda Zvezdi.

Ako smo face, Srbende, muškarci, i ako hoćemo da pobedimo 'Mila Turčina', onda već u avionu, na sletanju, kapiten povede pesmu - 'Hriste Bože, raspeti i sveti...' (potpuno prikladno), a u Golubovcima se primi guslar u autobus, pa udri. U hali sve istrpiš i - pobediš. Eto. Mi junaci, branimo narod, veru i starinu, a ovi drugi p... Aha, važi.

Zvezda je onomad otišla na Maksimir. A sad se, eto... ukakila. A onda je stvarno bilo opasno.

Treba ih izbaciti iz lige, čuj ti nećemo da igramo.... pa svaki derbi je 100x bezbedonosno problematičniji nego ova utakmica... ovo je bahaćenje i treba ih žestoko kazniti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694120#p694120:xy16obat je napisao(la):
Пантограф » 30 Dec 2019 07:33 pm[/url]":xy16obat]Evo, ja ću kao ostrašćeni Zvezdaš da napišem: ovo je za 20:0 za Budućnost, plus oduzimanje pokojeg boda Zvezdi.

Ako smo face, Srbende, muškarci, i ako hoćemo da pobedimo 'Mila Turčina', onda već u avionu, na sletanju, kapiten povede pesmu - 'Hriste Bože, raspeti i sveti...' (potpuno prikladno), a u Golubovcima se primi guslar u autobus, pa udri. U hali sve istrpiš i - pobediš. Eto. Mi junaci, branimo narod, veru i starinu, a ovi drugi p... Aha, važi.

Zvezda je onomad otišla na Maksimir. A sad se, eto... ukakila. A onda je stvarno bilo opasno.

Hvala Bogu ima i pravih cigana. Svi moji drugovi cigani misle isto.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694108#p694108:3ls5jgl1 je napisao(la):
Kokili » Pon Dec 30, 2019 6:31 pm[/url]":3ls5jgl1]
Nemoj da se žestiš mora da si mlad kad se ne sećaš bratskih pretrčavanja sa istoka na sever i ljubljenja sa braćom varvarima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694108#p694108:3kxbsk07 je napisao(la):
Kokili » Pon Dec 30, 2019 6:31 pm[/url]":3kxbsk07]

Nije to moj klub, nisam mu ja vlasnik. A klub za koji navijam imam. Zove se Crvena Zvezda i samo tako. A kompleksasi, neka i dalje lece svoju bolest. Ne secam se tih pretrcavanja, kada je to bilo? Koje godine? I kojom prilikom?

Dusku Vujosevicu hvala, koji je bio drzavni poltron, jer da nije, ne bi mu se tolerisalo onoliko bahato ponasanje. Pocev od tapsanja sudija, preko psovanja majke protivnickim igracima, trenerima, sudijama, pa dalje...Navijacka prepucanjavanja, pokusaje ponizenja i rusenja dostojanstva, koja mu nikad nisu uspela, mu ne uzimam za zlo, jer je radio mnogo gore stvari. A ta navijacka prepucavanja i prozivke i da se razumeju. Mada ne mislim da su to karakteristike jednog sportskog radnika, koji treba da bude primer ponasanja mladima, između ostalog. Takvo ponasanje je odlika starleta, ostalih rijaliti igraca, pevaca u pokusaju i slicnih...Koji su (nazalost) idoli mladim ljudima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694132#p694132:3kxbsk07 je napisao(la):
Kokili » Pon Dec 30, 2019 8:03 pm[/url]":3kxbsk07]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694120#p694120:3kxbsk07 je napisao(la):
Пантограф » 30 Dec 2019 07:33 pm[/url]":3kxbsk07]Evo, ja ću kao ostrašćeni Zvezdaš da napišem: ovo je za 20:0 za Budućnost, plus oduzimanje pokojeg boda Zvezdi.

Hvala Bogu ima i pravih cigana. Svi moji drugovi cigani misle isto.

Tako sam i ja mislio kada sam bio mladji, da junacke grudi sve mogu da izdrze i boricu se do zadnjeg atoma snage i sve cu da izdrzim. A one koji tako ne rade, smatrao sam kukavicama i slabicima. Sada vec razmisljam malo drugacije.

Ipak su ti ljudi koji su dali procenu situacije isli u neku skolu i valjda su merodavni. Poslusan je njihov savet. A da nije, junacki i hrabro bi igraci Zvezde krenuli ka Podgorici. I sve bi bilo ok do ulaska u dvoranu. A publika su tamo ljudi sa zadatkom, a sada nedaju na svetinje. Ne znaju vise ni oni koliko lica imaju. Ovako bi se kao pokazali i da se utakmica odigrala. E ne bi. Nego bi vređali i pljuvali od pocetka, dok im se ne da naredba za nesto drugo. A to drugo moze da bude uletanje na teren, gadjanje Zvezdinih igraca vecim i tezim predmetima od upaljaca i kovanica. Zvezdini igraci bi u slucaju svoje pobede koju su svakako mogli da ostvare, mozda nekako istrcali iz dvorane, ali sta onda? Treba se vratiti do aerodroma i ukrcati na avion,a do tog trenutka, niko nije bezbedan. I mislite li da bi onu hordu ljudi mogla da zaustavi ona saka policije, sve i da je htela? Ja ne verujem.
Sve je tamo bilo pripremljeno. A da su isti arsini za nas ovde i za njih...Video sam da nisu. Neka losa scena bi se desila, uveren sam. I pod time ne podrazumevam vredjanje sa tribina, nego nesto mnogo gore. A taj neki igrac ili funkcioner Zvezde, koji bio bio povređen je neciji brat, sin, otac, muz, prijatelj,...A ovo je 21. vek, civilizacija, a ne kraj 80-ih i 90-te, te borba za zivu glavu na sportskom događaju visokog rizika.

U ovoj situaciji, ova utakmica bi mogla da se odigra na ivici regularnosti uz policijsku pratnju igraca Crvene Zvezde od aerodroma do dvorane i smanjenim brojem navijaca Buducnosti u istoj uz veliko angazovanje policije. Sve preko toga su u ovoj situaciji neregularni uslovi za igru.

A ono podbacivanje bez igraca sa druge strane je cirkuska predstava, kao i to sto Varvari ne daju na svetinje, sve izrežirano i komandovano.

Sto se mene tice, verujem da Zvezda moze i bez ove pobede do trona na kraju, pa neka je i kazne. I mozemo da pređemo na pricu o Bajernu, koji dolazi i Arenu 2. decembra u okviru Evrolige.

O tvojoj poslednjoj rečenici:
Pređi ti, ne moram ja niti bilo ko da prelazi na neku drugu temu samo zato što ti ova ne odgovara.
Ne bi ulazio u duboke teme s tobom jer si nedokazan, ali o tvom klubu i ljudima koji vode klub samo jedna rečenica: ko o čemu, k**** o poštenju!

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nisam rekao da moramo i da zahtevam, nego da mozemo. A ti i ostali slobodno nastavite, ne branim. Nije da mi ne odgovara, nego nemam na istu vise sta da kazem. Rekao sam svoje misljenje, ovo je gotova stvar i idem dalje. A bice sta drugi odluci.

Nisam ja nedokazan, nego ti nemas argument. Argumentom me poklopi i ja pruzam ruku. Umesto sto me psihoanaliziras. A to je takodje odlika ljudi koji nemaju argument u raspravi, pa spustaju polemiku na licni nivo.

Samo neka su sadasnji i bivsi celnici i ostali iz Partizana posteni. Na njih treba da se ugledamo. Na bagru koja se osili, cim joj se pruzi prilika.

Pitanje za tebe. Šta misliš, da li je FMP pustio Megu, i ako jeste zašto?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Smatram da bi to bilo ispod svakog minimuma dostojanstva za klub kao sto je Crvena Zvezda, da njen predsednik koji je vlasnik FMP, naredi da FMP namerno izgubi, jer Zvezdi tako odgovara. Ne mogu da garantujem da nije, ali ne zelim da verujem da jeste, ako me razumes. Koliko treba dostojanstva da nemas da bi tako nesto uradio? Posebno sto ovo nije situacija u kojoj mnogo zavisi nesto, tipa da je zadnje koliko, pa zavisi od te utakmice hoce li Zvezda u play-off ili ne. Ili tako nesto....Takva situacija bi izazvala realnu sumnju.
Ti ces kao 95% navijaca Partizana da kazes: ,,Naravno da je FMP pustio Megu, da se ne bi pobedom od Zvezde vise odlepio i bio jos jedan tim vise koji Zvezda nece moci da pretekne". Ili tako nesto.

Primorska je pobedila Zvezdu, Buducnost i Partizan.
Zadar je pobedio Zvezdu i Buducnost.
Krka je pobedila Zvezdu.
FMP je pobedio Buducnost.

Pa sto da Mega ne pobedi FMP?

Bilo je ove sezone puno iznenadjenja. Ti ces mene opet pitati: ,,Kako bas sada da se desi iznenadjenje i bas na ovoj utakmici i u ovoj situaciji?"

Utakmica Buducnost - Crvena Zvezda ce gotovo sigurno biti registrovana sluzbeno 20-0 za Buducnost, sanse za drugu opciju su skoro nemoguce.

Jednom opet mora da se ode u Podgoricu. Neredi ce se smiriti, ali navijaci Buducnosti nece. Docekace igrace Zvezda, kako bi ih docekali i juce, da se utakmica igrala. Takoda Zvezdu jedan deo tog haosa ceka, pa ceka.

Buducnost nije kaznjena sa utakmicama bez publike kao Zvezda, iako ni ona nije mogla da se pohvali dobrom organizacijom utakmica 3. i 4. proslogodišnjeg finala Aba lige. Ne vaze isti arsini. Pa nece vaziti ni ovaj put.

Da se to desava kod nas, a da Buducnost igra sa Zvezdom ili Partizanom...Mislis li da bi oni dosli tek tako? Minimum koji bi trazili je da se igra bez publike i da im se obezbedi policijska pratnja.

Zveda je trenutno 11. tim na tabeli Evrolige. Posle tekuceg kola, teoretski moze do 7. mesta. A da bi se to desilo, pored Zvezdine pobede nad Bajernom u Areni, potrebno je da Alba u gostima pobedi Valensiju (tesko, ali nije bez sansi), da Real Madrid kao gost pobedi Asvel (vise moguce, nego nemoguce), da Zenit pobedi Armani kao gost (vise nemoguce, nego moguce) i da Efes kao domacin pobedi Himki (gde su Turci veliki favoriti).

I pomeranje za jedno mesto, za Zvezdu je kao kuca veliko, za dva, da bude na pragu da udje u 8 ekipa posle ovog kola je odlicno. Sve preko je premija.

Mislim da je duznost svakog pravog Zvezdasa da bojkotuje KK. Sve dok je 11 kosarkasa u timu.

Nisam siguran da sam razumeo. Budi malo konkretniji, ne bilo ti teško...

Nepotizmu treba reci ne, bilo kada ili bilo gde!

Evo, nema ga veceras u sastavu, jesi li zadovoljan?

Bilo kako bilo, odlicno poluvreme za Zvezdu. Ovaj neplanirani odmor je znacio, da se novi igraci bolje adaptiraju, a i stari svejedno odmore. Uspeli su da nateraju Bajern da ne igra na svom nivou i da nametnu ritam. Ubaceno je preko 50 poena i prednost je 22 poena. To ne treba da zavara i da se utakmica smatra dobijenom. Ostalo je jos celo poluvreme i ima dosta i previse da se igra. Mora isto ovako, a jos bolje je u svemu sto ima mnogo raspolozenih igraca i to treba iskoristiti. Po 10 poena Štimac i Davidovac, Lorenco Braun 9, Kuridža 7, Kuzmić 6, Panter 5, ostali ispod. Bez Čovića i Gista i Odža veceras, svakako oslabljeni, ali igra je odlicna. Pa da pukne 100-tka do kraja...

Nije ubacena 100-tka, ali pobeda 93:63, protiv bilo kog evroligaša, pa neka je najgori je svakako za pohvalu. Sam odnos prema igri, jos vise. Lorenco Braun i Kevin Panter po 13 poena, Vladimir Stimac i Dejan Davidovac po 13, Bili Beron 10, Ognjen Kuzmic 9,...

Veceras je za Zvezdu vazno i da Barselona pobedi Baskonuju, a ta utakmica pocinje za par minuta.

Iznenadjenje dana je ipak to sto je Zalgiris pobedio Makabi. A za Baskonuju se izvinjavam, dobro je da izgubi, ali nije bitno da ce uticati na Zvezdino mesto na tabeli. Fener pobedio Olimpijakos kao gost.

Bitno je da sutra od Reala izgubi Asvel, da Valensija izgubi od Able, da Efes pobedi Himki i da Armani izgubi od Zenita sa 12 i vise poena.

Sprema se jos jedno veliko iznenadjenje, Baskonija vodi protiv Barselone sa 15 razlike na sredini trece cetvrtine. To bas nije ocekivano. Pa sto da se ne desi sve ovo sutra.

Mada, ruku na srce, da Zvezda bude 9-a posle ovog kola je veliki uspeh i odlicna pozicija za dalje.

Onda dolazi Krka u Aba ligi, gde je prilika da se. bez obzira na onaj nesrecni poraz u prvom delu sezone, pobeda ocekuje sa mnogo manje snage. Ali to ne znaci da treba da manjka motivacije. Dati vise minutaze Kuridži, Panteru, Stimcu i Jovanovicu. I bez prve postave, Zvezda tu utakmicu mora lako da dobije, sa strane da ostavimo laznu skromnost.

E onda u goste starom duzniku Asvelu, gde motivacija mora da bude najvisa, a ekipa raspolozena i spremna, jer ta utakmica znaci i donosi mnogo. Realno da se pogleda, oni nisu nista bolja ekipa od Bajerna, napadacki. MOŽDA za nijansu i losija, a odbranu igraju bolje od Bavaraca.

Nakon toga Mega u gostima, ne putuje se i jos jedna prilika za rutinsku pobedu i raspored minutaze.

Sledi paklena nedelja Evrolige, a ono sto je dobro u tome je sto su to dve domace utakmice. Prva u Arenu dolazi ekipa koja svakako ima i vise nego dovoljno motiva da se revansira Zvezdi i svakako ce biti namerna to da uradi svime sto ima i moze - Žalgiris. Čak sam misljenja da će ta utakmica sa svim elementima koje nosi, biti teža za Zvezdu, nego prethodna evroligaška sa Asvelom. U novoj Evroligi, odnos pobeda i poraza je 4-3 za Zalgiris, prilika je za izjednacenje. Drugi protivnik, koji u paklenoj nedelji takođe dolazi u Arenu je, jos jedan duznik iz prvog dela sezone, a to je Alba.

Posle toga dolazi Cibona, gde, kao i u svakoj sledecoj Aba utakmici mora da se ostvari pobeda.

Nakon toga u Evroligi Barselona, Aba Igokea, Evroliga Efes, Aba Partizan. U ove 4 utakmice, zna se koje su dve bitne i tu nema pogovora. Sve i da u Evroligi budu dva ubedljiva poraza, Aba je prioritet i pobede se moraju ostvariti.

Pa opet paklena nedelja: dolazi Panatinaikos, pa se gostuje Himkiju. Gde se zna u kojoj utakmici se vise polaze na pobedu Zvezde.

Onda na put u Bar, utakmica sa Mornarom.

I sledi evroligaška pauza zbog kupa. Koji, iako ga mnogi zovu nebitnim trofejom, ekipa Zvezde mora da osvoji. Ovakva kakva je sada, a ocekuje se napredak. Olakšanje je to sto je, recicu slobodno, jedini konkurent, Partizan, takođe opterecen evropskim takmicenjem. Pa ni on nece doci bas svez da brani trofej, ali nece doci ni da ne brani.

Uz želju da sve to prođe dobro, tako isceđena Zvezda, nakon toga treba da dočeka CSKA u Beogradu.

Raspisao sam se malo, ovo je i previse u napred, skoro dva meseca, ali neki pregled sam dao.A raspored je sve, samo ne naivan. Zvezda ce od ponedeljka, kada igra sa Krkom (6.1.) do 21.02. da odigra, ako sam dobro izbrojao, 17. utakmica. Nije malo za mesec i po dana. A tu ima i prilicno teških protivnika, koji dolaze u vrlo nezgodnim trenucima, 8 evroligaških, 6 abaligaških i 3 kupske (pod uslovom da Zvezda osvoji kup).

A posle toga jos ima da se igra i da se igra i nikako se nece moci reci da je najgore proslo.

Biće sve ok, ako ne bude igrao vepar.

Vrh