реално, два гола су им нерегуларана, први после њиховог фаула и четврти из офсајда, али добро.
то и ја кажем, два играча Мариновог типа, са искуством играња за велике клубове и на великим такмичењима, и барем један расни нападач. а Боаћију се захвалити на сарадњи. мада треба се решити још пар играча
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=588018#p588018:31c3bo2n je napisao(la):Пантограф » 12 Дец 2018, 12:05[/url]":31c3bo2n]MMislim da period do leta treba da iskoristimo da dovedemo još dva igrača Marinovog kvaliteta, makar uložili dosta od zarađenog novca (mislim i do 4-5 miliona, teško će se ponoviti tako jeftina varijanta kao sa Marinom). Obavezno zadržati pomenutog, kao i Jovančića. Time bismo podigli tim na viši nivo - najviši od 1992, osim, možda, proleća 1998. - i mogli bismo ravnopravno da igramo sa 90% evropskih ekipa. Opet, ne i sa ovom od sinoć...
то и ја кажем, два играча Мариновог типа, са искуством играња за велике клубове и на великим такмичењима, и барем један расни нападач. а Боаћију се захвалити на сарадњи. мада треба се решити још пар играча