Šta je novo?

Sportski događaji

стање у групи је и више него занимљиво

предвиђали борбу три екипе за пласман, кад оно све четири екипе могу да прођу даље

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=579708#p579708:duy9u76r je napisao(la):
Beki » 15 minutes ago[/url]":duy9u76r]Igrao je i Djordjevic za Partizan pa bih pre vredjao rodjenu majku nego njega. Ne mogu sad detaljno da objasnjavam, u suvise sam dobrom razpolozenju.

Jedan od primera, bio je najveci protivnik Toleta, a onda mu postao desna ruka. Pljuvao ga vise od svih a onda trazio da se nagradi ordenom.

http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentac ... protiv-fss

http://mondo.rs/a904412/Sport/Fudbal/Sa ... -reda.html

A i licno sam prisustvovao nekim scenama na javnim mestima u kojima je ucestvovao doticni, bolje da ne opisujem njegovo ponasanje, recnik...

Pričam o vređanju dok je bio aktivni igrač. Prisustvovao sam lično skandiranju Savo maj*une na utakmicama reprezentacije.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=579716#p579716:om2k6lc0 je napisao(la):
astrodule » Sre Nov 07, 2018 12:37 pm[/url]":om2k6lc0]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=579708#p579708:om2k6lc0 je napisao(la):
Beki » 15 minutes ago[/url]":om2k6lc0]Igrao je i Djordjevic za Partizan pa bih pre vredjao rodjenu majku nego njega. Ne mogu sad detaljno da objasnjavam, u suvise sam dobrom razpolozenju.

Jedan od primera, bio je najveci protivnik Toleta, a onda mu postao desna ruka. Pljuvao ga vise od svih a onda trazio da se nagradi ordenom.

http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentac ... protiv-fss

http://mondo.rs/a904412/Sport/Fudbal/Sa ... -reda.html

A i licno sam prisustvovao nekim scenama na javnim mestima u kojima je ucestvovao doticni, bolje da ne opisujem njegovo ponasanje, recnik...

Pričam o vređanju dok je bio aktivni igrač. Prisustvovao sam lično skandiranju Savo maj*une na utakmicama reprezentacije.
Pa dobro, nisu pogresili :lol:

Uf, braćo cigani, šta bi' ono sinoć ?! .. da mi je neko pričao da ćemo sa Srnićem, Pavkovom, Gobeljićem i Jovičićem u kreaciji dobiti Đavole, pitao bih ga na čemu je, i zamolio za malo .. :lol:
Jovančić POJEO na sredini, Borjan mačka!

Hvala i Fortuni, itekako je bila prisutna na čika Rajku .. da je Robertson bocnuo ili Staridž pogodio onaj šut u 17. minutu, Pavkov bi verovatno ostao bez slave.. a i mi bez 2,7M evara i 2 boda za koeficijenAt!

Večeras nastavljamo pohod na EC sa sve razigranim Felipeom.. :sesir:

Zvezda:

O fudbalerima:
Napravili su čudo, jer su naterali jednog od favorita, koji igra u (po meni) najboljoj fudbalskoj ligi na svetu, da ne igra na svom nivou i nametnuli svoj ritam. I svaka im čast, jer ponovo imaju kakvu takvu šansu da prezime u Evropi, malu, ali imaju. Ostale dve utakmice - mislim da je realnije da se očekuje da se nekako pobedi Napoli u gostima, nego PSŽ kod kuće, možda grešim. Pobeda i remi su dovoljni da se prođe u Ligu Evrope na proleće, ali i to će biti teško. Čak i pobeda i poraz mogu da budu dovoljni, ako se poklope neke stvari. U ostalim kombinacijama nema nikakve šanse. O daljem plasmanu u Ligi šampiona neću ni da pričam, jer prosto nije realno, osim jedva u matematici.

O košarkašima:
Bolje je što se poraz desio sada, nego kasnije. Ovo je klasičan sindrom viška samopozdanja, tj. upisali su pobedu još pre nego što su otputovali u Nemačku, kad ono međutim...Od 12 igrača na klupi, bukvalno je jedan bio raspoložen - Dobrić. U takvoj situaciji pobeda nije realna.

Partizan - košarkaši:
Nisam stigao da odgledam - ali drago mi je da su povećali šanse da prođu u drugu fazu Evrokupa.

Večeras Zvezda igra protiv Monaka kod kuće u Evrokupu, a potom u Aba ligi protiv Mornara, takođe kod kuće. Sledeće nedelja, Andora, pa Partizan.

Partizanu su teži protivnici - večeras Zenit, pa za vikend Budućnost. Pa ponovo u Evrokupu Valensija, posle toga Zvezda.

Što se tiče samog derbija, Zvezda, pored toga što je kvalitetnija ekipa, u prednosti je, jer ima lakše protivnike, pa ima i više prostora za kalkulaciju u smislu da sačuva više svežine. Partizan ima utakmice sa ekipom koja se bori za vrh Aba lige i sa dva pretendenta za osvajanje Evrokupa, ni malo lako. Mislim da je Buducnost vec sada Evroliga više ne zanima, nego će sve snage da skoncentriše na Aba ligu. Njihov raspored je Baskonija, Partizan, Himki.

Zvezda sada ima ODLIČNU šansu da veže nekoliko pobeda, da se učvrsti na prvom mestu u Aba ligi, a u Evrokupu overi prolaz u sledeću fazu. Naravno, bitna je prva pozicija u grupi, da bi se u sledećoj fazi dobili lakši protivnici.

Svakako će u sledećoj fazi da dobije u grupi Valensiju, Zenit ili Asvel, koji su sada u istoj grupi. Nema šanše da ne dobije bar jednog od njih, a to su sve dobre ekipe. Ako bude prva, neće dobiti u grupi,npr. Lokomotivu, trenutno prvu u svojoj grupi, koja je takođe sa ciljem trofeja, nego Ablu, koja je slabija i druga je.

Koliko sada gledam, drugi krug Evrokupa, u borbi za 1/4-finale nece biti ni malo lako. Kada se ove 4 grupe u sledećoj fazi skrate na 4 od 6 timova i njih 8 ispadne, medju 16 koji ostanu u daljoj borbi, biće mnogo kvalitetnih. A pola treba opet da otpadne za sledeću fazu. Biće veoma zanimljivo. Baš mnogo ekipa koje bez problema mogu da igraju Evroligu i budu konkurentne. Lokomotiva, Crvena Zveda, Valensija, Uniks, Asvel, Zenit i Unikaha su po meni evroligaške ekipe.

Oboje su poraženi - Partizan i dostojno, ali Zvezda se pošteno obrukala. Monako je nametnuo svoj ritam u 3. četvrtini i odlepio se rezultatski. I na kraju ubedljiv poraz. Ruku na srce, sezona teško može da prođe bez bar jedne krize, a bolje je da bude što pre, dok je veća šansa da se neke stvari isprave. To naravno ne umanjuje pobedu igrača Monaka kojima mora da se pruzi ruka, jer su bili bolji i pobeda je zaslužena.

Zvezda je posle poraza od Monaka, sav bes istresla na Mornaru, koji je pobedila na svom terenu sa 30+ razlike.Ni Mornar Evrokup više ne zanima, oni jedva čekaju da ispadu posle ovog kruga i da budu odmorniji za Aba ligu, pa tu dostignu sto bolji plasman. Dok je Zvezda ekipa sa mnogo vecim ambicijama u tom takmicenju.

Šteta što je Partizan večeras izgubio od Buducnosti. Nisu imali sreće, a ni Buducnost nije bila nesto na nivou, pa je Partizan to trebao da iskoristi, cini mi se da je lako mogao da im nametne svoj ritam. A sada imaju Valensiju, pa Zvezdu. Dve evroligaške ekipe, kada igraju na svom nivou i bice im mnogo teško. Valensija se bori za prvo mesto u grupi u Evrokupu, a Zvezda mora da ima imperativ pobede, jer je derbi, a zaređala je dva poraza za kratko vreme ine bi trebalo da bude uljuljkana u smislu: ,,Dobicemo ih sigurno".

Jesam Zvezdas, ali mi je zao Partizana u Evrokupu vise nego Zvezde, koja igra lose i gubi od gorih od sebe, a Partizan nekako drzi egal sa jacim ekipama, ali nema srece da nekako izvuce pobedu. Kao npr. protiv Valensije. Za vikend nas ocekuje veciti derbi u Aba ligi. Koliko pobedi moze da se nada prvi tim, toliko moze i drugi. Nikakva prednost nije ni na cijoj strani. A za Zvezdu, ako pobedi, treba da bude samo pocetak izlaza iz krize.

I Zvezda i Partizan mi se čini da su ove godine odradili najgoru selekciju stranaca. Plus što su domaći igrači prilično loši.

Šta je sa podmladkom? Zašto ne igraju u nekim ispostavama u domaćoj ligi?

Nešto mi se čini da nema mnogo kvaliteta, a mislim da su nam mlade selekcije očajno odigrale poslednjih par prvenstava (a pre su uvek donosili medalje)

Prosle godine je Zvezda imala gore strance. A da ne pricamo o tome sto je budzet bio veci pa su samim tim i ti stranci bili skuplji.

Najveci problem Zvezde nije u igracima. Problem je jedna s**** koja se predstavlja kao igrac, a to nije. Dobro, mozda jeste, ali za neku trecu ligu.

Sta onda reci o Tomicu kao pudlici mafijaske pudlice koji dozvoljava da mu se tako neko mesa u rad? Kakav autoritet moze da ima jedan trener kada mu predsednik odredjuje ko mora da igra? Kakva atmosfera moze da bude u timu kada im jedan amater uzima minute zato sto je neciji sin?

Shvatam šta je nepotizam, ali ne vidim korist od guranja takvog igrača. Mogao je on njemu istu platu dati i da sedi na klupi u Zvezdi ili igra u FMP-u.

Nije Filip Čović toliko loš igrač. Nije ni toliko dobar da može da bude prvi plej ekipe koja igra evropsko takmičenje, ali za izmenu je korektan kada igra na svom nivou, nemojte da preterujemo.

Igrači Zvezde su u zadnjim utakmicama kao hipnotisani, svi kompletno. Valjda će od naredne utakmice ta hipnoza da bude poništena.

Zvezda je pobedila u derbiju. Kako je igrala, rezultat je više, nego zadovoljavajuci, čak je imala i sreće. Iako je pobedila, ne bi rekao da je izašla iz krize. Pobedi se u zube ne gleda, ali...I Partizan može da igra bolje od ovoga kako je igrao večeras. A da je bilo tako, sigurno Zvezda ne bi upisala pobedu.

Može li Zvezda sa Napolijem sutra da se nada nečem dobrom?

Hajde da verujemo u čudo...Ni oni nemaju prostora za kalkulacije, prema tome biće još teži protivnik, nego što u stvari jesu. Remi je produžetak koliko - toliko realne nade da Zvezda može da prezimi u Evropi i proleće dočeka u LE. Izgubljena utakmica ne znači kraj, ali u BG mora da dobije PSŽ, što će biti još teže. Ako nekim velikim čudom pobedi, ima šansu za LE, makar u BG izgubila od PSŽ. Pobeda pad Napolijem i remi sa PSŽ su dovoljni da sigurno prođe dalje. Da pobedi obe je ravno nerealnosti, pa o tome neću ni da pričam. Oba remija, nisu dovoljna za prolaz. Liverpul, Napoli i PSŽ nisu tu da se zadovolje Ligom Evrope, to će smatrati neuspehom, a ispadanje iz Evrope, mislim da u ovom trenutku ne znaju kako bi nazvali. Prema tome, svi će se boriti grčevito za pobede.

Posle poraza od Napolija, iako se nisu obrukali, ostaje samo nada za LE. I to će biti veliki uspeh. Ali Napoli mora da pobedi Liverpul, a Zvezda da pobedi PSŽ. Skoro, pa nerealan scenario. Pobeda protiv PSŽ-a, bez obzira na ishod druge utakmice je velika stvar za Zvezdu, časniji oprost od Evrope ove sezone ne može da bude. Krenulo je nešto i bitno je da se svake godine, bar u prvom delu sezone igra neko evropsko takmičenje, da se održava taj kontinuitet, da se ne ispada u kvalifikacijama.

Nastavlja se košarka, Aba liga. Zvezda igra sutra protiv Zadra u BG, a Partizan protiv Igokee u Laktašima, gde je i pobedio, pa prekinuo seriju od nekoliko poraza. Takođe se nastavlja i Evrokup. Zvezda u borbi za što bolju poziciju u grupi protiv Breše u BG, a Partizan ide u goste Asvelu, da se bori za prolaz u sledeću fazu.

јбг, 1:4
7e3273c2dc9f68e8200c7f33ab6b4916.jpg
8c1fd7eb4d31e50c80e5895b2574fc0c.jpg
8f45fc3dcdf5f608174cf0b5f2b170e1.jpg
16f29c7fdf7d6b901b8ced9443fb6f82.jpg

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

jbg, milijarda evra......najveći problem Zvezde e nedostatak jakih utakmica. U narednih osam meseci igraće samojoš dva ili tri puta protiv Partizana i to je to o jakim utakmicama....da imamo regionalnu ligu bila bi druga pesma...sad bi bila mtva trka Zvezde i Dinama za titlu, slavni Hajduk bi se borio za opstanak, kad bi tu bili pored Partizana i Levski, Steaua, Ludogorec, Dinamo Bukurešt, Politehnika, Videoton...imali bi dobar takmičarski ritam.

Ma, mogao bi da igraš sa Ludogorecom i Dinamom triput nedeljno, ne bi to mnogo značilo protiv ovih. Opet, Zvezda je odigrala iznenađujuće ravnopravno sinoć, 1:4 nije realan rezultat (mada bi onomad u Parizu realno bilo i 11:1).

Mislim da period do leta treba da iskoristimo da dovedemo još dva igrača Marinovog kvaliteta, makar uložili dosta od zarađenog novca (mislim i do 4-5 miliona, teško će se ponoviti tako jeftina varijanta kao sa Marinom). Obavezno zadržati pomenutog, kao i Jovančića. Time bismo podigli tim na viši nivo - najviši od 1992, osim, možda, proleća 1998. - i mogli bismo ravnopravno da igramo sa 90% evropskih ekipa. Opet, ne i sa ovom od sinoć...

Ja bih sve pare davao na odbrambene igrače, naši su, pre svega, mnogo spori. Za domaće prvenstvo smo prejaki kako god da okreneš, a za Evropu formirati jak odbrambeni tim, a u napadu ako ga munemo nekako - super!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=588018#p588018:2xto9tsy je napisao(la):
Пантограф » 12 Dec 2018 12:05 pm[/url]":2xto9tsy]Ma, mogao bi da igraš sa Ludogorecom i Dinamom triput nedeljno, ne bi to mnogo značilo protiv ovih.
Protiv ovih ne pomaženi da ih napiju i nadrogiraju, ali u nekoj ravnopravnijoj grupi LŠ a posebno u LE kontinuitet jakih utakmica bi itekako značio, plus bi se podigla finansijska valorizacija tima....šta ćemo raditi sa Pavkovom recimo, njegova vrednost će narednih meseci padati jer dečka jednostavno neće biti na nekoj iole bitnoj fudbalskoj sceni....može on da bude na nivou Neymara, al ako je to na oranici u Lučanima ili Surdulici ostaće nezapaženo.

Vrh