Šta je novo?

Sportski događaji

Tribi,
Srećom drugi grobari nisu kao ti, nego su žilavi i veruju u sebe. A eto za tvoj pojam, čudo se desilo, 9-i ste, a možda, ako Barselona izgubi, što je više realno, nego nerealno, možete da budete i 8. . Čak i da Pariz ima odigranu zaostalu utakmicu, koji bi verovatno izgubio, bili bi ste i 7. .

Ja sam pisao o sudijskoj trojci, a ne o našim šansama kao timu. I bio sam u pravu.

Pisao si koje šanse imate u utakmici koju predviđaš kakva će biti po sudijskom kriterijumu. Kakav će biti sudijski kriterijum si dobro predvideo, ali očekivao si poraz, a desilo se odbrnuto, pored svega. Suđenje jeste bilo navlakačko za Monako, neću da grešim dušu da je bilo celog meča, ali par odluka koje bi trebalo da budu dovoljne jednom timu koji je egal sa protivnikom, da pobedi. Da li slučajno ili namerno, ne znam, ali je bilo. Monako to nije iskoristio. Zasluženo ste pobedili, pored svega, bili ste bolji, jer je bilo onih koji su očekivali suđenje kakvo i ti, ali su verovali da mogu da pobede i pored toga, za razliku od tebe. I pobedili su, odnosno, pobedili ste.

Partizan ima najgori domaci teren u Evroligi, a Zvezda je tu negde medju 5 najgorih.

Trebalo bi pred plejof videti sta moze da se uradi po tom pitanju.

Ocigledno da arlaukanje samo po sebi ne donosi nikakvu korist, osim sto izgleda lepo na snimcima.

Zvezda je dobila derbi u gostima i Partizan takodje.

Zvezda je trenutno na deobi treceg mesta i postoji solidna mogucnost da ima prednost domaceg terena u cetvrtfinalu. Treba videti kako da ta prednost stvarno bude prednost. Malo deluje da ovi spektakli stvaraju pritisak domacim igracima ili ih dekoncentrisu kada publika postane nekosarkaska, sto nije retko.

1000024989.jpg
1000024990.jpg

pa najbolje da onda nema navijaca
nekada odu u kladionice, udare neki tiket da bi mogli da se finansiraju
kada ode vucko odose u klubovi

a i ti beki ne mozes da budes za sns klubove ili za studente
izaberi

Makabi igra bez navijaca u Pioniru i ima 5-7 kod kuce i 1-13 u gostima.

Partizan ima 7-6 i kod kuce i u gostima.

Uticaj prazne hale je ocigledno daleko veci po goste nego puna Arena.

ako gledas analiticki
uzeo si samo jedan deo segmenta koji tebi ide u prilog i moze da ti pravi confirmation bias
sto uopste ne znaci da ima uticaja

a i ti beki ne mozes da budes za sns klubove ili za studente
izaberi
Ne znam šta Beki može ili ne može, ali ja jesam za studente, kao što sam i Zvezdaš otkad znam za sebe - kao što su mi bili i otac i deda (pre toga navijao za Jugoslaviju). Takođe sam Srbin iako ne volim ni vlast u Srbiji ni u RS; kao i pravoslavac, mada je moje mišljenje o čitavom vođstvu i o ideologiji naše zvanične crkve - katastrofalno.

Poturica da budem, e to ne mogu. Ako se to traži, žalim slučaj (a previše se traži na ovom forumu, uz fetišiziranje gluposti kakve su gužve u saobraķaju ili neke slične 'urbanističke' zađevice - zato me i ima manje tu, a nadam se i da ću se i u potpunosti skinuti, mada nije lako kad se stekne navika).

Zvezda je strava ove godine, u oba sporta. Gotovo ništa ili baš ništa u Srbiji nije na tom nivou (ponajmanje univerziteti, kad smo kod toga).

Toliko za danas.

jbg kontam da ti zaj****
ima ljudi koji navijaju i za liverpul jer im i cale navijao

postuje se tradicija ofkors
kao sto volimo da kupamo dete od godinu dana sat vremena u crkvi da bi ga krstili znog tradicije

to sto ne zivimo kao hriscani je isto kul

edit: sto kaze lane gde se ulaze ima rezultata

u univerzitete se ne ulaze
ulaze se u sport koji kao investicija je truba
i pitanje odakle se ulaze

kladionice su glavni sponzor lol

Poslednja izmena:
Hoću da imam i sve Arene i Sport klubove, na jednom kablovskom operateru, a ne da moram da imam 2-3, u 21. veku. Nije problem da mi kazu, da ako to hocu, to košta toliko i toliko, ako imam, platicu, ako nemam, necu, ali imam mogućnost. A ne kao kladionica da moram da imam 2-3 operatera da bi imao kanale koje želim da gledam.

jbg kontam da ti zaj****
ima ljudi koji navijaju i za liverpul jer im i cale navijao

postuje se tradicija ofkors
kao sto volimo da kupamo dete od godinu dana sat vremena u crkvi da bi ga krstili znog tradicije

to sto ne zivimo kao hriscani je isto kul

edit: sto kaze lane gde se ulaze ima rezultata

u univerzitete se ne ulaze
ulaze se u sport koji kao investicija je truba
i pitanje odakle se ulaze

kladionice su glavni sponzor lol
Postoje tri skole kosarke u svetu i jedna je nastala u Beogradu.

Kosarkaska reprezentacija Srbije je institucija.

To je sve daleko jace od naprednjackog truleza.

Kosarkaska publika je daleko pismenija i jasno pokazuje i politicku pismenost.

Ovo sto sam gore navodio o domacem terenu nije protiv SNS-a, mada negde je i vezano jer njihovi Lojalisti vode navijanje. Iz moje perspektive jako zanimljiva tema i neko normalan bi ozbiljno razmislio o tome.

Da se vratimo na SNS, jedan Zeljko Obradovic, Teodosic, Vanja Marinkovic, Davidovac, Nedovic... iskreni navijaci koji su vecina... efikasno neutralisu radikalski trulez.

Sa fudbalom nije tako, tamo nista pozitivno nema, samo smrad.

ok, verovatno ste u pravu
ne bih da kontriram da bih kontrirao

meni je dovoljno sto su im kladionice glavni sponzor da bih ih bojkotovo
to sto su institucija zabole me iskreno

Partizan ima najgori domaci teren u Evroligi, a Zvezda je tu negde medju 5 najgorih.

Trebalo bi pred plejof videti sta moze da se uradi po tom pitanju.

Ocigledno da arlaukanje samo po sebi ne donosi nikakvu korist, osim sto izgleda lepo na snimcima.

Zvezda je dobila derbi u gostima i Partizan takodje.

Zvezda je trenutno na deobi treceg mesta i postoji solidna mogucnost da ima prednost domaceg terena u cetvrtfinalu. Treba videti kako da ta prednost stvarno bude prednost. Malo deluje da ovi spektakli stvaraju pritisak domacim igracima ili ih dekoncentrisu kada publika postane nekosarkaska, sto nije retko.

Pogledajte prilog 228677Pogledajte prilog 228678
U Partizanu sve stranci. To je kao da nama neko peva na kineskom. Urlaukanje, tenzija, previše emocija. Sve to dovodi to brzopletih poteza, gubitka koncentracije i nestrpljivosti kod igrača. Na gostovanju, Partizan igra pametno, strpljivo i bez ikakvog pritiska.

Da, iako to jesu profi timovi, na stranu sto tetka koja daje preveliki doprinos za penziju placa to zaje*******avanje, nije isti osecaj kad ti je 5 crnaca na terenu i kad je 5 nasih igraca.

Od ukupnog broja igrača u Evroligi, preko 60% i su Amerikanci. Skoro sam o tome u jednoj emisiji slušao, zaboravih koja beše, gledam ih puno o košarci. Što znači da prosečan evroligaš ima 9 Amerikanaca u rosteru. A gde su ostali stranci u timu. Baskonija pre neku sezonu, nije imala nijednog domaćeg igrača u timu, čaj je i taj fenomen viđen.

U KLS drugog stepena igraju stranci, čak i u niže plasiranim klubovima.

Vrh