Debakl i od Fenera...Sledi utakmica sa Mornarom za finale Aba lige, gde će protivnik, kako sada stvari stoje biti Budućnost. To je najvažniji trofej prema kome moraju da usmere sve snage, jer se zna da on ostavlja Zvezdu sledeće godine u evroligaškom društvu i sa svime ostalim što nosi to takmičenje.
Što se tiče Evrolige, koja ove sezone Zvezdu više ne zanima već neki period, moramo da budemo zadovoljni. Za sada 11 pobeda i ako nekim čudom pobede Real na domaćem terenu, to će biti 12 pobeda...Za skoro ceo nov tim, sa novim stručnim štabom,...To je (ruku na srce) uspeh. Zvezda je bolja ekipa nego što tabela Evrolige pokazuje i ako opet ne rasproda tim, sledeće godine verujem u mnogo bolji rezultat. Jednostavno, kada sastaviš novi tim, pa da imaš ne znam kakve igrače, teško je računati na neki zapažen rezultat u elitnom takmičenju. Evropski velikani imaju timove gde je ,,kostur" isti godinama, promeni se po nešto, ali ekipe su uigrane, jednostavno, ne kreće se iz početka, nego tamo gde se stalo prethodne sezone, ako me razumete.
Mišljenja sam da tim sledeće godine mora da zadrži pre svega Enisa i Omića od stranaca, koji su sve bolji i (veliko) možda Lesora. Umesto Antića, koji ove sezone verovatno završava karijeru, potreban je još jedan centar. Od domaćih igrača, važno je zadržati Dobrića, Jankovića, Davidovca, Jovanovića, Lazića, Dangubića i Kešelja(za koga mi nije jasno zašto ne igra više, nisam našao jasan podatak). Sa Feldinom i Ročestijem bi se pozdravio, jer smatram da Zvezda na tim pozicijama već ima bolje igrače. Bjelica naravno da ostane zbog iskustva, takav je potreban Zvezdi za dalje. Trenera naravno ostaviti. Od 3-4 nova igrača, koja bi došla, neka 2 pobudu pogodak, a druga dva neka budu solidna, Zvezda može da napravi mnogo bolji rezultat u Evroligi, a u Aba ligi, kupu i prvenstvu Srbije da opet bude neprikoslovena kao prošle sezone.