Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.009
SNS sve čini da udje u KK, ali ne mislim da ovaj potez ima veze sa tim. Klasična demonstracija sile Delija. I to ne prema nama nego prema svojim članovima.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=512116#p512116:257gbkmf je napisao(la):TheHood » Pon Jan 29, 2018 10:55 am[/url]":257gbkmf]A što se tiče sramnih povika i transparenata grupe navijača Delije, to je samo na prvu loptu povezano sa ni krivim ni dužnim Alenom Omićem.
Ili u prevodu to je povod, uzrok je naravno ozbiljniji političko-ekonomski.
To se jasno vidi iz podrške ovom antičovečanskom potezu, koju je je brzinom munje dao predstavnik SNS, čuveni Đuka Bizon, poslanik u Skupštini Srbije.
SNS žarko želi da uđe i u KKCZ kako bi dotični Vladar Srbije namakao još malo procenata na izborima preko našeg kluba, a "operativci" SNS dočepali svog dela kolača iz sumnjivih transfera (tipa 300.000EUR obeštećenje za igrača koji onda nije ni u prvih 30 kao što vidimo u FKCZ).
Bojkot utakmica na Uskrs, bojkot ABA lige, bojkot svih utakmica KK zbog nacionalnosti Omića...Možda to nekom deluju kao potezi zatucanih fanatika, ali ja smatram da su to vrlo promišljeni potezi. Posle svake takve odluke Delija, dolazi i do podele u njihovim redovima. I sam sam odustao od Delija i Severa kada sam imao petnaestak godina posle neke takve odluke kada sam odlučio da razmišljam svojom glavom i postavim neka pitanja. Tamo oni koji razmišljaju i postavljaju pitanja odlaze sami ili ih oni oteraju, a napreduju oni koji na ovakve odluku reaguju davajući bezuslovnu podršku grupi.
I na kraju ostanu samo ti dresirani psi koji su posle pouzdani za svaki zadatak i ne postavljaju pitanja. Zato mislim da taj koji njima upravlja namerno donese sa vremena na vreme ovakvu nekakvu nidje veze odluku. Zna se ko ih je stvorio, zna se zbog čega su stvoreni, zna se koja im je uloga danas.A današnja ulogu im i nije toliko strašna, ali mi više plaši za šta ih to dresiraju za budućnost.