С обзиром на (не)прилике у којима смо, добро је што уопште постоји, тако да још и примедбе на изглед (а без конкретних предлога за неки други ) ничему не служе...毋不敬,儼若思,安定辭":2vdag5i7 je napisao(la):Изглед тог споменика ми се никада није допадао, али важно је да смо бар на неки начин одали почаст.
@Дејан011 Да господа из полицијских станица понекад изађе на патроле, уместо што се гоје чекајући пензију, ствари би можда биле бар за нијансу другачије.
У праву сте. Повлачим критику до неких бољих времена.ZvezdarkaVracaric":fvx7u0cu je napisao(la):С обзиром на (не)прилике у којима смо, добро је што уопште постоји, тако да још и примедбе на изглед (а без конкретних предлога за неки други ) ничему не служе...毋不敬,儼若思,安定辭":fvx7u0cu je napisao(la):Изглед тог споменика ми се никада није допадао, али важно је да смо бар на неки начин одали почаст.
@Дејан011 Да господа из полицијских станица понекад изађе на патроле, уместо што се гоје чекајући пензију, ствари би можда биле бар за нијансу другачије.
direktor":2j8qpqsk je napisao(la):Mi bi trebali da pogodimo da se radi o svecanosti povodom otkrivanja spomenika zahvalnosti francuskoj koja je tu zahvalnost naplatila u parku kalemegdan