ZvezdarkaVracaric":siw6kte5 je napisao(la):А иначе изливање у бронзи заиста доста кошта ... Сад је још теже наћи новац, али и раније је све то са споменицима код нас, како знамо ишло доста "килаво"...Саша":siw6kte5 je napisao(la):... Да ли је Србија толико сирота да за овако важне личности не може да одвоји још коју десетину кила метала за целу фигуру? ... Или је реч о естетској и културној недостатности која се задовољава половичним решењима, тек да се отаља дуг ...
Па зар није Божа Ристић (банкар и трговац) био први власник аутомобила у Србији, који је 1903. године у Бечу купио Незелдорф Президент (Nesseldorf Prezident) !Саша":8jytk0rd je napisao(la):Ново гробље, спомен-плоча првом власнику аутомобила у Србији:
..................
Да л' си проверио остаде ли исти у слушаоници, ил' су овај изнели?direktor":3ftwp586 je napisao(la):
Ту је пре рата и била Чиновничка колонија...Вожд":2aoufttl je napisao(la):Месна заједница је некада носила његово име. Сада се зове мз Чиновничка колонија иако захвата шири простор.
Хех, ко би рекао..
Може ли се знати адреса Вашега налога, радо бисмо погледали галерију?Zaza Bg":3f70x916 je napisao(la):Gospodine Saša, nedavno sam počeo da skupljam fotografije tabli u Beogradu koje govore o mestima na kojima su naši velikani živeli. Danas sam nažalost video da je i tabla o Skendeu Kulenoviću ukradena. Da li imate išta protiv da iskorstim fotografiju koju ste Vi ovde već postavljali i pistavim je u galeriju na svom fb nalogu?
Zaza Bg":2tonmfjk je napisao(la):Gospodine Saša, nedavno sam počeo da skupljam fotografije tabli u Beogradu koje govore o mestima na kojima su naši velikani živeli. Danas sam nažalost video da je i tabla o Skendeu Kulenoviću ukradena. Da li imate išta protiv da iskorstim fotografiju koju ste Vi ovde već postavljali i pistavim je u galeriju na svom fb nalogu?
ZvezdarkaVracaric":1fxexvji je napisao(la):Ту је пре рата и била Чиновничка колонија...Вожд":1fxexvji je napisao(la):Месна заједница је некада носила његово име. Сада се зове мз Чиновничка колонија иако захвата шири простор.
Хех, ко би рекао..