trialin":1mrpnzpq je napisao(la):Jel ovo od gelera iz '99 na spomeniku neznanom junaku i zasto to nije popravljeno?
из Јабланице, БиХ, и то федерацијаdirektor":a1lxf6c8 je napisao(la):Kako nemoze to je domaci kamen ako se nevaram negdje iz okoline dal loznice ili arandjelovca :kafa:
Врста камена је габро (магматска унутрашња стена, тј. базалт који није успео да изађе на површину) из Јабланице. Кнез Михајлова је поплочана истом стеном.JohnnyLee":106gkn3p je napisao(la):ја колико се сећам да су мени причали то су оштећења из другог светског рата
из Јабланице, БиХ, и то федерацијаdirektor":106gkn3p je napisao(la):Kako nemoze to je domaci kamen ako se nevaram negdje iz okoline dal loznice ili arandjelovca :kafa:
Morala bi da se zatvori jedna traka Dobracine sto je nemoguce, posebno zbog trola... I cesma i natpis su okrenuti ka automobilima.. :bash:direktor":2tgvulm9 je napisao(la):Samo prosiriti trotoar ispred cesme i rijesen problem :kafa:
Homer Jay":1hgh256q je napisao(la):Inace, tek ocisceni beli mermerni postament je zagovnan nekim braon sranjem - nisam stigao da vidim sta je, ali iz daljine deluje kao da je neko mazao blato po kamenu.
Недеља, 29. jануар 2012.
Споменик свим невиним жртвама ратова на Савском тргу
Спомен обележје свим невиним жртвама ратова на простору бивше Југославије деведесетих биће подигнуто на Савском тргу, изјавио је за Беоинфо Александар Шапић, помоћник градоначелника Београда.
Како је рекао, Град Београд је почео са реализацијом овог пројекта који би требало да буде завршен до 24. марта када се обележава 13. годишњица почетка бомбарадовања.
– Идеја је потекла од Удружења жртава ратова још пре неколико година за време мандата градоначелника Ненада Богдановића, а ми данас имамо прилику да пројекат реализујемо и на тај начин одамо пошту свим недужно настрадалим жртвама у сукобима који су се на просотору бивше државе десили током 90их година - рекао је Шапић.
Према његовим речима на инцијативу Републике Град Београд је још 2009. године понудио три локације за меморијални центар, али до данас тај пројекат није покренут.