Moje iskustvo od večeras. Kako nisam obavio posao u Maxiju kod KBC Dragiša Mišović, vratim se na stanicu u smeru ka Banjici. Ubrzo mi je naišao 49, pa sam odlučio da odem do Lidla. Relativno brzo sam završio kupovinu, ali kad sam došao na kasu, ono je bio haos. Samo su dve kase radile i redovi za iste su se protezali čak i između rafova. Ubrzo je otvorena još jedna kasa, ali kako ni ona nije nešto preterano smanjila gužvu, otvorena je još jedna. Dok sam se pakovao, pošto sam platio robu, još dve kase su uposlili, jer je jedna u međuvremenu zatvorena, tako ih je radilo ukupno 5.
Obišao sam i okretnicu, i napravio par fotki, koje će biti postavljene u odgovarajućoj temi. Sviđa mi se što su odvojene linije i jasno označeno gde koje stoje. One koje idu preko Vojvode Stepe, kao i sezonska 400, koriste unutrašnji krug, dok spoljni krug (uz ogradu Lidla) koriste linije koje saobraćaju preko Jajinaca. Iako i na jednom i na drugom stajalištu stoji oznaka za kružnu 409, šane da se promaši željeni smer su ravne nuli.
Dok sam se vraćao ka Paunovoj, na trolejbusko stajalište, imao sam tu čast da upoznam tri različite vrste trotoara (asfaltirane, izbetonirane i nasute krupnijim kamenčićima). Dolazim na trolejbusko stajalište u Paunovoj (smer ka centru). Čekam trolu, ali nje nema. A ni 78. Čak ni iz suprotnog smera. I tako, nakon nekih 15 minuta čekanja, prođe jedna trola iz pravca grada. Minut kasnije, eto trole iz pravca okretnice, koja uopšte nije stala na stajalište u Paunovoj. Iako sam bio pre toga konstatovao da nema stajaliušnog stuba, to sam bio pripisao radovima. Kako nisam bio lenj, krenem ti ja ka raskrsnici Paunove i Crnotravske. Dok sam čekao na semaforu, nova trola je došla iz pravca okretnice i samo prošišala pored stajališta u Paunovoj. Dok sam prelazio semafor, video sam da trola staje na stajalištu 47, 48, 49 i 50 u smeru ka Bahtijara Vagabzade. Priđem stajalištu i bacim pogled na stajališnu tablu da vidim jel ima nešto da piše vezano za trole. Naravno ništa nije pisalo. Samo je stajala stara tabla sa oznakama autobuskih linija. Jedan broj ljudi je zajedno samnom prešao na stajalište u Crnotravskoj, dok je jedan deo ostao u Paunovoj.