Fotografisao sam malopre sta je uradjeno i sta je jos ostalo. Pa da krenem redom, opisi su izmedju fotografija:
Definitivno nece biti otvoren ulaz/izlaz ka Vozdovackom kruznom putu.
Nije uradjen trotoar izmedju Vojvode Stepe i okretnice cetiristotki.
Nisu jos obelezena stajalista u Save Maskovica.
Nije srusena ni dirana trafo stanica u SM.
Stajalista na okretnici cetiristotki su zavrsena komplet sa trotoarima i obelezavanjem.
Neobelezeno stajaliste u Save Makovica kod Lidla. Ali je trotoar uradjen potpuno do skretanja za NIS pumpu.
Trotoar sa desne strane SM od VS ka kruznom toku je betoniran do Kemoimpex-a, ali nije asfaltiran.
Trotoar od Kemoimpex-a do Bulevara Oslobodjenja se nasipa i priprema za betoniranje. Jedini deo gde nema 3. sloja asfalta je od Kemoimpex-a do starog asfalta u Bulevaru Oslobodjenja, ali se pripremalo za asfalt kad sam prosao i to ce biti gotovo u toku noci.
Na naredne dve fotografije se vidi deo trotoara koji nasipaju, ali da li ce stici da ga betoniraju i da se osusi za sutra, to nisam siguran.
Spojen je 3. sloj asfalta sa starim u Bul. Oslobodjenja. Ostalo je pranje i obelezavanje.
U Crnotravskoj je gotovo sve zavrseno, sem 50tak metara trotoara i da se obeleze stajalista, koja su poprilicno neravna. Ne znam da li ce to jos sredjivati. Kanal sa strane do sume se zatrpava. Oko pola je vec zatrpano, a radnik mi rece da ce to zavrsiti do sutra do otvaranja. Ne znam da li je projektom predvidjeno da tuda ide trotoar, ali pretpostavljam da jeste.
Parkiranje na trotoaru koje je tradicija u ovom kraju. Ne znam da li ce naci resenje za to, jer ako ne nadju, sve ce biti vrlo brzo unisteno.