Šta je novo?

Spoljna Magistralna Tangenta (SMT), Most preko Ade Huje

Po meni je SMT trebao da bude na nezavisnoj deonici od Medaka prema Rakovici umesto na postojećim saobraćajnicama, baš kao što će biti slučaj u Mirijevu. Uzimajući u obzir da je istok i jugoistok grada izuzetno saobraćajno opterećen i da se urbana zona širi ka Kumodražu, dobija se baš nesrećno rešenje.

Ovako nekako, samo to bi podrazumevalo i adaptaciju postojećih i izgradnju pomoćnih saobraćajnica, ali na duže staze bi bilo više korisno.

Pogledajte prilog 238079
Koja je ovo mapa? Vidim da kraju Pere Velimirovića kada se pređe bulevar PP piše Tangenta (ispekidano zeleno) kao da je nastavak SMT-a ispod Košutnjaka.
Jel to nešto novo i zvanično što sam preskočio ili samo nečija ideja/želja???
Mada je lepo @Дошљак napisao da se nastavlja bulvarom kao što i dosad bilo u planovima.

Takva neka saobraćajnica može i nezavisno od SMT, svakako su nerazvijene te poprečne veze za taj potez i značila bi jedna ovakva veza. Sada od Farmaceutskog imaš čistu trasu da se spoji do petlje Lasta nekim širim bulevarom (iznad Vojvode Vlahovića), a i ispod Farmaceutskog još uvek ima prostora da se taj bulevar probije barem do bulevara JNA.

01.jpg

Drug mi živi na Mitrovom Brdu, baš u pravcu od ulice Braće Jerković. On mi je davno pričao da će tuda prolaziti par većih saobraćajnica.
Ovo je iz PGR-a. Tačno ide jedan pravac od Mokroluškog mosta preko autoputa ka farmaceutskom. Ostaj pitanje da li će ga prikačiti na petlju koja se tu očugledno planira.
Ima i PDR za taj deo između Mitrovog brda i Kumodraškog potoka sa isplaniranim manjim ulicama. https://www.urbel.com/planovi/1598/1598-sprovodjenje.pdf

Koja je ovo mapa? Vidim da kraju Pere Velimirovića kada se pređe bulevar PP piše Tangenta (ispekidano zeleno) kao da je nastavak SMT-a ispod Košutnjaka.
Jel to nešto novo i zvanično što sam preskočio ili samo nečija ideja/želja???
Mada je lepo @Дошљак napisao da se nastavlja bulvarom kao što i dosad bilo u planovima.
Scribble Maps, ima raznih podloga i mapi za crtanje. Ovo je neka stara verzija Open Street Maps čini mi se, svakako nije relevantno više.

Vrh