Da dasuper ovo napreduje, uveliko krenuli iskopi za drugu fazu...
Da dasuper ovo napreduje, uveliko krenuli iskopi za drugu fazu...
Rade ljudi 2 faze odjednom, rade kvalitetno, za 8 meseci su sklonili trzni centar i uradili iskope i evo vrlo brzo izlaze iz zemlje. Jako lepo napreduju.Meni ovde nista nije jasno,jos na -2,negde -1.
Ja mislim da ce Soul biti tražen, dobar je koncept, ali sta znaci traženo? Po meni ce takva novogradnja uvek moci da se odlično rentira ali ne i da se lako proda. Jer nije lako brzo naći kupca koji će izdvojiti najmanje pola miliona eura. Sto se lokacije tiče dajem prednost novogradnji oko Arene i hotela Ju (koja je u planu).Moram da podelim jedan utisak sa Vama.Dugo se premisljam za kupovinu stanova u Soulu kao investiciju,ali zbog brzine radova se i dvoumim.I sednem danas na kafu sa covekom iz posla,vlasnikom jedne od najvecih agencija za nekretnine.Znamo se dugo i prijatelji smo.Kaze mi covek da ce 2026 godine kvadrat u Soulu biti 6000e za manje stanove,za vece 5000ei hoce da se kladi sa mnom.Sta vi mislite o ovome?I da ce uz blok 32 i cini mi se rece park 11 biti najtrazeniji kompleks.
Pa sta te remeti brzina kad vec kupujes stanove kao investiciju kako kazes?!Moram da podelim jedan utisak sa Vama.Dugo se premisljam za kupovinu stanova u Soulu kao investiciju,ali zbog brzine radova se i dvoumim.I sednem danas na kafu sa covekom iz posla,vlasnikom jedne od najvecih agencija za nekretnine.Znamo se dugo i prijatelji smo.Kaze mi covek da ce 2026 godine kvadrat u Soulu biti 6000e za manje stanove,za vece 5000ei hoce da se kladi sa mnom.Sta vi mislite o ovome?I da ce uz blok 32 i cini mi se rece park 11 biti najtrazeniji kompleks.
Je l to mislis na vec postojece zgrade oko Arene ili neku novu novogradnju koja tek treba da se zapocne?Ja mislim da ce Soul biti tražen, dobar je koncept, ali sta znaci traženo? Po meni ce takva novogradnja uvek moci da se odlično rentira ali ne i da se lako proda. Jer nije lako brzo naći kupca koji će izdvojiti najmanje pola miliona eura. Sto se lokacije tiče dajem prednost novogradnji oko Arene i hotela Ju (koja je u planu).
Mislim sam na blokove 25, 26 koji se grade i koji ce se nastavljati oko crkve. Lokacija super, cena nenormalna, zgrada koja se trenutno gradi prilično neatraktivna izgledom. A Juga mislim na kulu pored hotela.Je l to mislis na vec postojece zgrade oko Arene ili neku novu novogradnju koja tek treba da se zapocne?
Pa ako imaš 7-8000€ za ono što se gradi preko puta Palate Srbija ok. Ja sam ipak pazario za duplo manje u Soul u. Svako bira šta mu odgovara.Mislim sam na blokove 25, 26 koji se grade i koji ce se nastavljati oko crkve. Lokacija super, cena nenormalna, zgrada koja se trenutno gradi prilično neatraktivna izgledom. A Juga mislim na kulu pored hotela.
Ne, u svakom slučaju Soul je daleko bolja opcija. I koncept i cena naravno.Pa ako imaš 7-8000€ za ono što se gradi preko puta Palate Srbija ok. Ja sam ipak pazario za duplo manje u Soul u. Svako bira šta mu odgovara.
Remeti me jer sam proracunat i iskusan.Od prvog prodajnog dana koji je bio pre 2 godine,na kome sam ja bio pa do useljenja ce proci po mojim pretpostavkama jos 3.5 godine.Bio sam na toliko gradilista u zivotu i retko gresim,tamo ima saka radnika,plus sad krenula druga faza zajedno sto ce da jos produzi rok.Znaci ukupno 5.5 godina zarobljene pare.Neko je stavio sliku nekog kompleksa Apolo mnogo veceg od Soula,krenuli u isto vreme,a ovi stigli do 16.tog sprata.Pa kada stavis milion evra na dinarsku stednju(kolika je moja investicija) u Srbiji banke ti daju 6,5%.Znaci povrat 350000e na 5.5 godina,na obicnu stednju,a ima toliko toga,e zato razmisljam.Jer je dobar koncept,ali brzina me brine.Pa sta te remeti brzina kad vec kupujes stanove kao investiciju kako kazes?!
Jedino ako ti ovo deluje toliko sporo da ce godine da prodju od planiranog roka.
ja bih se kladio da nece..Kaze mi covek da ce 2026 godine kvadrat u Soulu biti 6000e za manje stanove,za vece 5000ei hoce da se kladi sa mnom.Sta vi mislite o ovome?
au brateee pa ja moram da ti odgovorim, ti tako proracunat lovis ovaj projekat od pre dve i nesto god kako kazes i opet se vracas na njega a milionce stoji i ceka da vidi kako napreduje gradiliste!?Remeti me jer sam proracunat i iskusan.Od prvog prodajnog dana koji je bio pre 2 godine,na kome sam ja bio pa do useljenja ce proci po mojim pretpostavkama jos 3.5 godine.Bio sam na toliko gradilista u zivotu i retko gresim,tamo ima saka radnika,plus sad krenula druga faza zajedno sto ce da jos produzi rok.Znaci ukupno 5.5 godina zarobljene pare.Neko je stavio sliku nekog kompleksa Apolo mnogo veceg od Soula,krenuli u isto vreme,a ovi stigli do 16.tog sprata.Pa kada stavis milion evra na dinarsku stednju(kolika je moja investicija) u Srbiji banke ti daju 6,5%.Znaci povrat 350000e na 5.5 godina,na obicnu stednju,a ima toliko toga,e zato razmisljam.Jer je dobar koncept,ali brzina me brine.
Pa oni su krenuli prosle godine da zidaju,ja verujem da su se popeli vise,ima li nekih slika?Uskoro će proći 4 meseca od betoniranja prve temeljne ploče a niti jedna lamela nije odmakla u nadzemnom delu objekta .
Šta god ko mislio ovo je sporo .