Е мој Лаки... Пантограф окачи на другој теми, а био сам тога свестан и пре... 1950е када је све почело до непознатог датума је ближи временски оквир
А кашњење је већ преко опсега 2-12 месеци, званично
Наравно ја нисам разочаран много, има озбиљнијих ствари које могу да ме разочарају од стања у држави, до више година без титуле
Ужасава ме и да приступ ових насеља чак није ни тема, уз пролонгирање изградње питање је када ће у опште и бити, без тога овај пројекат суштински није готов.
Већ сам помињао да ме увек растужи, што не знамо да одвојимо новац, да сами себи градимо, а не да нам други финансирају и скидају камате. А још више што за те паре чак то не умемо да урадимо сами.
Овај мост је нешто више вредности, него једногодишња субвенција за ГСП. А колико приче о томе...
Мислим да уз бољу организацију, овакве ствари можемо да градимо рутински, сваке године, сами себи, за свој грош. Па ако окаснимо...лакше бих поднео, овако не. Нисам задовољан сваком баченом коском, нисам ни једном. Своје коске сам проналазим, па и ако сам кер, оно бар, поносан сам кер.