Archangel
Higher intermediate
ma ja bih tu stavio i tramvajske šine ili širine za metro, da se misli na budućnost
Аххааа, нисам знао да се онај лакат тако звао. Извињавам се, моја грешкаWile E. Coyote":1lvyx5ny je napisao(la):Вероватно мислиш на Нови Београд. Ја мислим на Земун, кад се иде Т-6 па се наиђе на лакат који скреће лево ка Батаји и Новом Саду.
Jel zna neko kakva je to zaštita, šta to podrazumeva?shmeksi":3oa4jp77 je napisao(la):Treba da ima određenu zaštitu oko stubova ukoliko su oni u vodi, simple as that.
Ма питам те зато што Confederation bridge премошћава већу раздаљину, на већој дубини и са више хладних месеци годишње. Зато претпостављам да је такав дизајн претеран. А колико се сећам (немојте да ме држите за реч, ту емисију сам гледао пре неколико година па се не сећам баш сваког детаља, беше прича о премошћавању Беринговог мореуза?), тај облик стубова је патентиран, што би изазвало додатне трошкове.bigvlada":1qhk2gel je napisao(la):pa bio je most, bila je neka voda i obale
Poenta je bila da ne mora viseći most po svaku cenu ako i jeftiniji sa stubovima u vodi može da bude efikasno zaštićen od leda.
Ovo ide u antologiju :lol:BOKI SMOKI":3ula14u8 je napisao(la):Ako Djilas zavrsi ta tri mosta do kraja mandada, kupicu kapu na buvljaku i skinutu mu kapu.