Šta je novo?

Severna Tangenta, Most Zemun - Borča

Gledao sam i ja, most je u sigurnim rukama, pravi odabir kad je rec o izvodjacu samo da nasa birokratija kao i uvek nesto ne koci, mulja ......

Wile E. Coyote":3u6hmrfw je napisao(la):
Још кад би некако и шљункару заобишли... :lol:
Ништа лакше... ;)
Две опције:
ifzzp5.jpg

6z3q06.jpg

Wile E. Coyote":12qotfnb je napisao(la):
Кад би се после овог моста преселили код Винче... :kafa:

Kazu da im je ovo prvi posao u Evropi i da se nece obrukati :kk:

To bi bio san snova da onda rade Vincanski.

Inace kinezi daju kintu i radice elektranu u Kostolcu a izgleda i u Obrenovcu nove blokove!!!Dakle,zagrejase se za nas.

Postajemo kineska gubernija :kafa:

vucko":3rrut93o je napisao(la):

Искрено се надам овоме.У сваком случају боље да нас они узму под своје него Руси или западни окупатори.И није да бих волео да будемо баш губернија али не бих имао ништа против тога да се нам они раде највеће пројекте или да се код њих задужимо јер то за разлику од Руса и запада не носи са собом политичке последице.

Delija":1bgys9uc je napisao(la):
...јер то за разлику од Руса и запада не носи са собом политичке последице.
Да ли носи или не, то је дискутабилно, али да носи мање, то је сигурно.

Delija":2fh6b6ev je napisao(la):
vucko":2fh6b6ev je napisao(la):

Искрено се надам овоме.У сваком случају боље да нас они узму под своје него Руси или западни окупатори.И није да бих волео да будемо баш губернија али не бих имао ништа против тога да се нам они раде највеће пројекте или да се код њих задужимо јер то за разлику од Руса и запада не носи са собом политичке последице.

Eh o cemu mi razmislamo sada, gledamo ko bi bio manje los po nas da upravlja nasom zemljom a pre 20 godina smo bili sila i sami smo vodili nasu politiku.

Bas smo pali na niske grane kao narod... :kafa:

То, да смо били сила, је било замазивање очију. Никад ми нисмо водили сами нашу политику, јер да јесмо, не би још 1943. отцепили од Србије Косово и Војводину (што су зацементирали 1974.).

Wile E. Coyote":3o0e9cjp je napisao(la):
То, да смо били сила, је било замазивање очију. Никад ми нисмо водили сами нашу политику, јер да јесмо, не би још 1943. отцепили од Србије Косово и Војводину (што су зацементирали 1974.).

Nismo bili Velesila, ali Sila u regionu to smo bili sigurno jer smo bili ozbiljna drzava, (pricam o SFRJ, ne o Srbiji kao republika te zajednice), jbg tada niko nije razmisljao o tome da budemo necija gubernija...

Wile E. Coyote":3jjhfwd3 je napisao(la):
То стоји. Како је, међутим, функционисала СФРЈ, друга је прича...

Tacno je, malo levo, malo desno, malo sa rusima, malo sa amerima :p

Posle Tita? Kita!
A posle kite? Pa Djilas!

Hmm, neko bi rekao da je sve u svemu isti k*****... :lol:

ontopic drugovi i sugradjani.

Stvarno se sada otvorismo.Svabe grade most preko Ade,francuzi metro,kinezi most preko Dunava,Rusi zeleznicu.Centar sveta brate! :p

Wile E. Coyote":13f06xus je napisao(la):
А стварање Социјалистичке републике Македоније?....Социјалистичке републике Црне горе? Па и стварање Социјалистичке републике БиХ је дискутабилно.

Због тога сам својевремено рекао да је Југославија истовремено и нешто најбоље и нешто најгоре што је Србе и Србију стрефило.......
Од створитеља Југославије постасмо ратни инвалид....

Pa zamislite da su sve te teritorije u sastavu Srbije pa imali bi prosecnu platu 27 eura :laugh: :laugh: al necemo sada o tome :p

vucko":22kv14k6 je napisao(la):
ontopic drugovi i sugradjani.

Stvarno se sada otvorismo.Svabe grade most preko Ade,francuzi metro,kinezi most preko Dunava,Rusi zeleznicu.Centar sveta brate! :p

Узесмо кредите и од истока и од запада, жутих, црвених, зелених... кад то почне да се враћа има исто тако да мењамо боје :laugh:

incidente":2d2mf59f je napisao(la):
Pa zamislite da su sve te teritorije u sastavu Srbije pa imali bi prosecnu platu 27 eura :laugh: :laugh: al necemo sada o tome :p

Ne bi. Imali bi isto kao danas. Nije do teritorija, do ljudi je.

jovanovm":2999j2s5 je napisao(la):
Jel moze da se ne razgovara o SFRJ u ovoj temi? Imamo Relax za to.
Ако ти се не разговара, а ти не мораш.

Скретање са теме се дешава углавном када нових информација о дотичној теми нема. Да ле је бољи било какав разговор него никакав? Тема је ионако мртва, не видим да је баш гушимо нечим.

Vrh