mekbejn
Advanced
ako bude 50 km/h, biće to strašno loše rešenje.
I takođe strašno primamljivo saobraćajnoj policiji
Zuma":3d4aix9b je napisao(la):Sad malo računa. Uzmimo najgori slučaj. Ako su 22. aprila tek započeli segment gde je oplata, a ovaj koji rade danas neka je gotov 75%. To znači da im je trenutni tempo u najgorem slučaju 3,75 segmenata za 62 dana, ili 17 dana po segmentu. Kako se preostali poslovi završavaju, radnika na onim koji su preostali ne mogu imati manje. Dakle najgori slučaj spajanja uzvodnog dela mosta je za 39 dana, ili 24. Jul. (viewtopic.php?p=285753#p285753)
Igor":3d4aix9b je napisao(la):Izvor: Beobuild.rs
Završeno spajanje obala na Dunavu
Pa zar nije budzet prazan, treba ga popuniti kako god...mekbejn":urzynun1 je napisao(la):ako bude 50 km/h, biće to strašno loše rešenje.
laki72":r97wvwpk je napisao(la):Pa zar nije budzet prazan, treba ga popuniti kako god...mekbejn":r97wvwpk je napisao(la):ako bude 50 km/h, biće to strašno loše rešenje.
Да оће да пуне дуџет, имају непресушан извор финансија - непрописно паркиране и бахате суграђане. Како њих не дирају а бахато паркирање порприма облике мутираног вируса, закључак је да им је циљ да малтретирају нормалан народ на најприземније начине.spatiotecte":2w2qt0id je napisao(la):laki72":2w2qt0id je napisao(la):Pa zar nije budzet prazan, treba ga popuniti kako god...mekbejn":2w2qt0id je napisao(la):ako bude 50 km/h, biće to strašno loše rešenje.
Ja bas ne zelim da punim budzet na taj nacin.
I radujeme sto uošte postoji i rastužujeVeliki Vracar":2e5tgtx5 je napisao(la):Како вам се чини ширина пешачко-бициклистичких стаза
mekbejn":3s9tt6g1 je napisao(la):ako bude 50 km/h, biće to strašno loše rešenje.
За улицу у насељеном месту... Ово је де факто пут ван насељеног места, обилазница, са једном једином раскрсницом негде на средини, са по две саобраћајне траке у сваком смеру. 50km/h се овде може сматрати брзином неприлагођеном условима саобраћаја :laugh:Gargoyle":qo6ll16k je napisao(la):mekbejn":qo6ll16k je napisao(la):ako bude 50 km/h, biće to strašno loše rešenje.
zar to nije ograničenje predviđeno zakonom, izgleda zakoni u bgu ne važe
Ту још може да се уђе у Прегревицу која је нека бициклистичка траса, и то означена. Из ње се може до постојећих стаза на кеју, преко мухара или неклм стазицом са бајсем у рукамаboca-ica":1u87m9t3 je napisao(la):I radujeme sto uošte postoji i rastužujeVeliki Vracar":1u87m9t3 je napisao(la):Како вам се чини ширина пешачко-бициклистичких стаза
jer nije predvidjeno povezivanje ni sa jednom-ikakvom biciklističkom stazom :o
Gargoyle":1ka0hyg5 je napisao(la):Zakon kaže da je ograničenje toliko ili toliko ukoliko znakom nije drugačije određeno.
Pokušao sam nešto da citiram i odradim u letu i preko mobilnog pa je ispalo ovako konfuzno a nemam vremena sad da ispravljam. Izvinjavam se što sam poslao nešto verovatno većini nejasno...
Gargoyle":30ky8wt2 je napisao(la):mekbejn":30ky8wt2 je napisao(la):ako bude 50 km/h, biće to strašno loše rešenje.
zar to nije ograničenje predviđeno zakonom, izgleda zakoni u bgu ne važe
Kartograf":tyqx6il7 je napisao(la):"Realnih 80kmh"
Evo danas negde oko 10h preko mosta na Adi niko ispod 90-100kmh. Autoputem od Zmaja do aerodroma niko ispod 130-140kmh.
Ograničenja su kod nas besmilica, niko ih ne poštuje. Nikad nije i nikad neće.
Igor":3o7biesb je napisao(la):Nisam gledao bilo bi fino ako ima i klip da se okaci. Ali nam u svakom slucaju prenesi njihova iskustva
Inace ja sam apsolutno protiv jurcanja koje spatiotecte pominje u zelji da razvuce svoju masinu po vrelom bg asfaltu.
Мислиш леви мигавац или ти показивач правца.spatiotecte":27up6608 je napisao(la):Hteo sam reci da sam cesto bio svedok u nocnim satima jurcanja autoputem kroz Beograd preko 200. (upaljen desni zmigavac i ablendovanje sa pola kilometra da se sklonis da se ne zakucaju u tebe)