mekbejn":1zpvgbz7 je napisao(la):
Da izvineš, ovu vlast boli spolovilo za Beobild jer je njen prosečni glasač na nivou komentatora u Kuriru, a Beobild je 3 klase iznad toga.
Изнад чега и кога 3 класе?
Није питање само за тебе Мекбејн, него опште?
Овде има добрих људи, активиста, људи који губе време мозгајући како да сви у пакету направимо најбоље решење за све. Али у свакој групи има свега. Више пута се то овде наглашавало, да ли је то баш тако, или смо субјективни, без везе је и наглашавати. Много има група које то мисле за себе, да су напредни и да су дела иза њих, не би чак ни веровао колико и које су. А притом су ти коментари у медијима јако цензурисани ( колико сам ја чуо, нисам никада пробао) али знам људе који јесу. Тако да су ту испливали само коментари који се "издвајају квалитетом"
Мало нас је и није у реду да се потцењујемо или себе уздижемо. Сигуран сам да је свако овде ко је дао свој допринос, то урадио не очекујући признања.
Не мора неки политичар да узме идеју, или да неки новинар искористи причу. И без тога, корист је овде велика јер се размењују знања и искуства, Диже се ниво знања од уста до уста. Ја сам овде много научио о превозу, изградњи, планирању, стандардима и неретко сам информисао друге из мог окружења. Од када сам се регистровао кроз причу сам уводио друге о разним темама, и где могу да прочитају детаљније, а сада већ озбиљан број људи из мога окружења чита редовно неке теме.
Значи када би од 3000 регистрованих, 100тињак активних и 15ак ван серијских играча овде потакло епидемију информисања, читања, полемике, активизам. Тада тек би Беобилд имао тај квалитет којим се издваја и чинио би озбиљно опште добро, којим би се вредело похвалити.
Значи да се ради и ћути, никога не треба ниподаштавати, а квалитета код нас стварно свуда има. Само треба да се искристалише, окупи, да се друштво мења. То је ето моја молба свима, овако звучи препотентно и самодовољно, а у том проглашеном успеху и мотиви су мањи...