jovanovm
Advanced
Mislim da je sada već prilično jasno da su argumenti i neophodnosti seče i bolesti sabala jedna velika šarena laža.
Sklonili su upravo 4ku sa sajta.Jaoj majko koliko su smesni :lol:Lucifer":4oek838v je napisao(la):Obratite paznju na datume resenja kojim su opstine odobrile secu stabala - 12. februar; dostavljeno Zelenilu - 19. februar (pecat)!!!
Ovo sam napisao 12. februara tj. tog dana su potpisana i izdata rešenjaLucifer":1cp7c5m3 je napisao(la):Obratite paznju na datume resenja kojim su opstine odobrile secu stabala - 12. februar; dostavljeno Zelenilu - 19. februar (pecat)!!!
Nisam pravnik, pa ako bi Lucifer mogao da objasni zbog čega je problem što je Zelenilu dostavljeno 19.?shmeksi":1cp7c5m3 je napisao(la):Ukoliko su moje informacije tačne, konačan broj koji se seče je 280 platana, a izdato je rešenje o seči za svako od tih 280 stabala.
pa nista posebno, samo znaci da su hteli da krenu u secu i isekli ono jedno probno drvo kod lipovog lada, pre nego sto su dobili neophodne dozvole. stavise, zavrsili bi celu rekonstrukciju bez tih dozvola da se gradjani nisu bunili.shmeksi":1fdvwqme je napisao(la):Ovo sam napisao 12. februara tj. tog dana su potpisana i izdata rešenjaLucifer":1fdvwqme je napisao(la):Obratite paznju na datume resenja kojim su opstine odobrile secu stabala - 12. februar; dostavljeno Zelenilu - 19. februar (pecat)!!!
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?pid=72048#p72048
Nisam pravnik, pa ako bi Lucifer mogao da objasni zbog čega je problem što je Zelenilu dostavljeno 19.?shmeksi":1fdvwqme je napisao(la):Ukoliko su moje informacije tačne, konačan broj koji se seče je 280 platana, a izdato je rešenje o seči za svako od tih 280 stabala.
pa i moj jbteshmeksi":20nfng68 je napisao(la):Moj komentar je bila samo obična konstatacija.
Ne znam da li da mi bude gorko u ustima ili da se smejem... ovi umesto da sade palme po gradu (a trebalo bi!), oni seku platane. Budale.Kad nema platana i palme su dobre
sizif":18f3cy2t je napisao(la):A oткуда знаш да не могу платани да стану "у те мале касете за дрвеће"?
Nemam reci do koje mere su pokvareni,poslali su dodatne drvosece iz srbija suma,a rok za zalbu protiv sece je i bio danas.Neko ce nahebati zbog ovoga.Uzgred receno svi koji smo bili protiv sece smo legitimisani i bice pokrenute prijave ne znam da li krivicne ili prekrsajne protiv nas.Teror ljudi!Sve sam mogao da zamislim,ali da ovo rade svom narodu nikada!!!Bice tuzeni evropskim i domacim sudovima,sve legalne metode cemo upotrebiti kasnije dobijate vise materijala,samo da vidite sta su radili ne bi ste mogli pomisliti tako nesto da je moguce!!!zaffa":xxlcqn3q je napisao(la):bogami ovi posekoše jutros dosta, napali su na više tačaka uz sve pratnju policije
tužnovucko":1puato7y je napisao(la):