Ja bih ipak bio srećniji da nismo morali da dođemo u situaciju da skupljamo za platane...Novi platani su dobro, lepo rastu, i mi Beogradjani treba da budemo veoma, zahvalni srecni sto imamo takve sugradjane, koji su bili spremni da se organizuju i izdvoje znacajna materijalna sredstva da bi pokusali nekako da nadomeste nestanak velikih platana.
niks":27fb1xr5 je napisao(la):Ja bih ipak bio srećniji da nismo morali da dođemo u situaciju da skupljamo za platane...Novi platani su dobro, lepo rastu, i mi Beogradjani treba da budemo veoma, zahvalni srecni sto imamo takve sugradjane, koji su bili spremni da se organizuju i izdvoje znacajna materijalna sredstva da bi pokusali nekako da nadomeste nestanak velikih platana.
Bolje bi bilo da je ostao stari drvored a da je bulevar dobio biciklističku stazu i da se u okviru rekonstrukcije odmah kopao tunel za teški metro.
Homer Jay":2up5pkrk je napisao(la):niks":2up5pkrk je napisao(la):Ja bih ipak bio srećniji da nismo morali da dođemo u situaciju da skupljamo za platane...Novi platani su dobro, lepo rastu, i mi Beogradjani treba da budemo veoma, zahvalni srecni sto imamo takve sugradjane, koji su bili spremni da se organizuju i izdvoje znacajna materijalna sredstva da bi pokusali nekako da nadomeste nestanak velikih platana.
Bolje bi bilo da je ostao stari drvored a da je bulevar dobio biciklističku stazu i da se u okviru rekonstrukcije odmah kopao tunel za teški metro.
... i da na svetu nema rata i dečijih suza
(izvini, bilo je jače od mene)
sizif":14gyxsid je napisao(la):Полако са тај вискић. Мислим да ћемо га правити од блата, јер са овима који долазе, долази и озбиљно посељачење. Пуно је гладних јуноша из Алтине који једва чекају деобу плена. А лепили се плакати, викало "Ђилас лопов" по улици, заслужило се...
direktor":14gyxsid je napisao(la):Niks mozes da trazis od zelenika ko je i zasto izdao nalog za sjecu stabla i da pitas sta ce biti posadnjeno ili da prijavis komunalnoj inspekciji da nedostaje drvo te da isto treba zasaditi
niks":usoluzam je napisao(la):Da li zna neko zvanično zbog čega je posečena breza na bulevaru ispred opštinskog odbora demokratske stranke? Dobro se sećam tog stabla, bilo je zdravo i lepo.
izvor:
http://www.e-novine.com/drustvo/91207-Poslednja-ilasova-testera.html
Čak vas je nesrećna breza na već memorijalnom Bulevaru, ispred zgrade Demokratske stranke na Zvezdari, toliko nervirala da ste je testerom isekli par dana uoči smene u Gradskoj skupštini; ima se, može se, neće vam, Dragane, fucking breza zaklanjati pogled na žuto-plavu zastavu koja se vijori pokretom vašeg poraza. A to ste vi, u stvari: osvetoljubivi, nervozni, nadrkani što postoji e-netko ko vas otvoreno ne voli, što vam je nepojamno; želite da vas obožavaju, volite da vas svi vole, sanjate da ste Vođa, jer, kao Vođa, sve najbolje znate