Ima da obeleže kako treba, a za sada neka se igraju sa saobraćajnim znacima.
Stigli su mi neki novi odgovori, uslediće i nove prijave za druge prekršaje na Savskom naspu, samo da sakuupim volje i vremena.
Bio sam danas na "sastanku", Stevo Marušić, sa kojim sam trebao da razgovaram o nečemu se nije ni pojavio, neka žensla osoba iz gradske uprave me je pitala, koji je moj problem, na šta se žalim. Objasnio sam joj da se žalim na mnoge probleme, godinama, a neke od njih nadležne služne ne rešavaju godinama. Saopštio sam joj da sam upoznat kome treba da se obratim povodom mojih žalbi, i da se nadležnim službama i obraćam, kako preko Beokom servisa, Sekretarijata za saobraćaj, urbanizama..
Rekao sam joj da nisam došao u gradsku upravu jer sam to tražio, nego da su mene zvali 2 puta preko Beokoma, odnosno komunalne inspekcije. Prvi puta da me pitaju da li sam zainteresovan da me stave na neki spisak, jer su primetii da se "interesujem" za probleme u gradu, a drugi put, mesec dana kasnije, odnosnpe pre par dan da potvrdim da li bi došao na razgovor sa "gospodinom" Stevom Marušićem, u kabinet 215, tačno u 12:00, još me je zamolila da dođem malo ranije i da ne kasnim. Ženska osoba koja očigledno nije Stevo, nije znala ništa o tome, a Stevo je na sastanku... Mogao je brav da me pozove ili kaže nekoj nesposobnoj a dobro plaćenoj guski da se javi i otkaže saszanakp! Sreća da meni šetnja nije teško pala, ali neko je mogao da zapuca sa drugog kraja grada... Uglavnom standardno katastrofalna angažovanost nadležnih na rešavanju aktuealnih gradsih problema, koji bi u nekom uređenom društvu bili rešeni u toku jedne nedelje, jer ne prijavljujem ja zagađenja od nuklearnih elektrana.