A možda se ne ruši u potpunosti taj zid?BedOfRoses":3r3v17pp je napisao(la):Da li bi neko mogao da mi objasni kako je moguce spajanje kupatila i wc-a rusenjem zida izmedju te dve prostorije, kada se tu nalazi kanalizaciona vertikala na koju se direktno kace sve wc solje sa svih spratova i potpuno je nemoguce rusenje tog zida i pomeranje vertikale, a vidim vec 2 predloga renoviranja sa rusenjem tog zida. Hvala
Blefira te komsija.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=893668#p893668:1zeelje4 je napisao(la):Expo21 » Sre Okt 27, 2021 11:49 am[/url]":1zeelje4]Zdravo svima,
Da li moze neko da mi kaze, da li se " zajednička ostava" koju ima svaki sprat, deli na tri stana koja se nalaze na tom spratu?
Pošto komšija, koji je sa mnom na spratu, tvrdi da ja nemam pravo koriscenja. Jer to je ostava samo za stanove koji imaju samo po jednu terasu ( dvosobni i trosobni), a ja imam dve (jednosoban stan).
Ili ako neko zna gde bi eventualno mogla da pronadjem takvu informaciju?
Može da predstavlja problem to penjanje, to je individualno.Ciki 21":3om6a08t je napisao(la):Zdravo svima,
Pratim diskusiju i vidim da se uključuju ljudi koji žive u ovim zgradama. Razmišljam o kupovini stana na IV spratu, koji je renoviran u potpunosti. Jedino što me plaši je nedostatak lifta, jer sad živim na 11. u zgradi sa 3 lifta. Ima li neko iskustva i da li je teško ići na 4. nekoliko puta u toku dana ili je to prednost, u smislu rekreacije ?
Iznad našeg ulaza, dakle "pola zgrade".chiko":15yda8ro je napisao(la):Kompletno sredjivanje iznad cele zgrade je 5-6 kE ?
I cime sredjuju ?
Jeste ume da bude vrlo neprijatno leti pogotovo...chiko":s6n7zo8c je napisao(la):@Astrodule, pretpostavljam da je onaj levi krov, gornji deo renoviran ?
I koliko ste mirni nakon renoviranja ?
Meni svaki krov bez tavana/crepa izgleda odbojno, cak i da ne prokisnjava tu je pitanje toplotne izolacije (leti/zimi).
Naravno da nije termo izolacija problem.astrodule":8di7su80 je napisao(la):Mislim da se taj problem preuveličava. Toplotna izolacija nije tolika nauka. Naročito ako je taj stan jeftiniji zbog toga. Za par hiljada evra može da se to uradi savršeno (i još ti ostane para od razlike jer taj stan mora da bude jeftiniji nego isti na nižem spratu)