Теза ти је потпуно нетачна по најмање три основа:
1. Ми не само да поклањамо земљиште него и суфинансирамо градњу прве фазе са 150 милиона евра и то парама које немамо већ их позајмљујемо од "инвеститора" по комерцијалним условима. А да не улазим у даљу елаборацију тог пословног подухвата у уласка овакве корумпиране државе на овакво тржиште некретнина.
2. Ми не само да суфинансирамо градњу него се претходно задужујемо још 130 милиона евра да бисмо "инвеститору" рашчистили земљиште.
3. Не, ми не продајемо земљиште. Ми дајемо земљиште, дакле дајемо нешто опипљиво, вредни градски ресурс на најбољој локацији и на све то се и задужујемо код "инвеститора" да бисмо заузврат од њега купили ништа више од
наде да ће се изграђено изградити и потом продати и то све кроз 20 година. То би било као кад бих ја дошао код тебе у кућу/стан, рекао ти да тај стан продаш и узмеш још и комерцијални кредит. На сав тај твој капитал ти и ја уложимо још по нпр 10 000 евра и на основу тих трансакција, твог стана, твог комерцијалног кредита и твојих 10 000 евра са једне стране и мојих 10 000 евра ти и ја отворимо фирму у којој ћу ја имати 2/3 власништва и исто толико профита а ти само 1/3. Ето, ако је то теби добар посао остави ми контакт, радо ћу сарађивти са тобом.