До мене је дошла информација да је политичка стратегија иницијативе "Не давимо Београд" да се на предстојећим изборима подигне што више "белих листића" и да се гласа "против СНС". Поента? Да ли ће таква стратегија довести до ичега? Па зар није таква стратегија ( "против ДС" ) на предходним изборима довела СНС на власт? АКо бели листићи нису задовољни СНС-ом, зашто користе изборну стратегију управо ону којом је СНС дошао на власт? Логике без. На крају, за кога би гласали? Алтернатива? Мики маус? Једина алтернатива је ДСС, али нешто сам мишљења да то није прихватљива опција за беле листиће? ДС? Они који су својом политиком довели СНС на власт?stf":1338jkl7 je napisao(la):Delija":1338jkl7 je napisao(la):毋不敬,儼若思,安定辭":1338jkl7 je napisao(la):Igor":1338jkl7 je napisao(la):Vucko":1338jkl7 je napisao(la):
quote]
Majke mi druze,ja ne znam da li si ili nisi zaista clan SNSa kao sto se ovde tvrdi,to je na kraju tvoja licna stvar,ali ovim sto si napisao ti si svima nama rekao prostim jezikom da je SNS bolji I od DSSa I od DSa! Jer po tebi, iz meni nelogicnih razloga u danasnjem trenutku, nikako se ne sme glasati ni za DS ni za DSS ,sto kao direktnu posledicu ce imati ostanak ove totalne katastrofe SNSa na vlasti.Jel nas zaje*******avas ili ti zaista ovako mislis? Ako zaista ovako mislis, pa ti si najbelji od svih belih listica , a koje da paradox bude veci, ti ovde najvise pljujes!
Meni takodje neke stvari nisu do kraja jasne.Da li se ovde zna da je professor Dragoslav Sumarac kandidat DSa za eventualnog buduceg ministra gradjevine I urbanizma? Taj covek je nas najbolji minister gradjevine u poslednjih 25 godina,izmedjuostalog jer je doneo najbolji zakon o planiranju I izgradnji 2002.godine u kojem je bio najbolji I najpravedniji zakon o legalizaciji koji je donet u ovoj zemlji. Druga je stvar sto je jos jedan kr**** Iz sadasnje vlasti, a to je Velimir Ilic , cim je dosao na mesto ministra gradjevine 2004.godine ,osakatio I zakon I njegovu primenu.
E sad , jel bolje da je minister prof Sumarac ili ova strumpfeta Zorana Mihajlovic za koju apsolutno znamo da je mozda nekada prosla pored gradjevinskog fakulteta , I tu bi se njeno znanje o gradjevini I zaustavilo. Jel bolje da minister zdravlja bude doctor Milisavljevic ili Zoran Loncar zvani "doctor smrt" odnosno doctor zemunskog klana?
Jel bolje da minister pravde bude professor Grubac ili onaj iskompleksirani zutokljunac iz Nove Varosi Selakovic.Pogledajte kakve odluke nam donosi Ustavni Sud u atmosferi koju stvara ovo zlo SNS.
I tako dalje I tako dalje, ono sto smo sigurni, bar ce ministri biti ljudi sa legalnim diplomama drzavnog fakulteta , a ne ove opskurne protuve plagijatori I sverceri kafe I ko zna cega.Danas nam je minister policije covek plagirane diplome,a minister vojske bivsi svercer kafe I meni se ovde prosipa teorija kako nema bolje od toga.Zbog toga ce SNS I ZOran Loncar I Selakovic I Nesa SLina I Zorana Mihajlovic I Velimir Ilic I svercer kafe Gasic I Aleksandar Vucic , vladati u nedogled I u vrlo kratkom roku unistiti sve ono sto je pzitivno uradjeno posle 2000. godine., a toga je bilo , priznali ovde neki to ili ne , jako mnogo. Bilo je I losih stvari, naravno, ali mnogo vise pozitivnih nego negativnih, za razliku od prethodne 3,5 godine.To je valjda notorna stvar oko koje ne bi trebalo da se mnogo raspravljamo.