Nebojsa":194mrikw je napisao(la):Bivis":194mrikw je napisao(la):Još jedna stvar, moram napomenuti da ovde ipak nema botova, Nebojša je samo malo više politički ostrašćen, to važi i za ostale.
Mislim da je kod dobrog dela forumaša prevelika želja za kulama i sređivanjem SA prevagnula u odnosu na sasvim opravdane kritike tog projekta.
Pre svega nije fer da mi na samom pocetku ovako kvaris i prekidas zabavu iscekujuci da vidim dokle ce ici masta i zabluda pojedinih ljudi a to me oduvek jako zabavljalo ne samo ovde jer volim da igram na njihovu kartu i da ih pustim i vidim granice njihove inspiracije i zanesenosti. Posebno je pocelo da me zabavlja sto pocese jedan za drugim ko papagaji da donose isti zakljucak pa sam ocekivao da se drustvance sakupi u punom kapacitetu jer tad inspiracija doseze onaj pravi nivo. No sad sta je tu je bice valjda nove prilike.
Sto se tice ovog drugog u dobrom delu si u pravu i ja medju prvima dizem dva prsta i jedva cekam prolece. U ovom slucaju zelja za kulama manje vise ali za sredjivanjem SA i menjanjem postojeceg katastrofalnog stanja absolutno jedno veliko DA. Ja sam uveren da ovo na kraju nece ispasti toliko lose koliko se mnogi pribojavaju, to je moje licno uverenje. Ja ne mogu da ulazim u mnoge stvari sto se tice urbanizma i arhitekture, ali meni ovo deluje ok, atraktivno je i sigurno ce u to sam sasvim uveren na turistickoj mapi sveta promeniti sliku o Beogradu i Srbiji uopste na bolje! Samo ako to postignemo mi smo uradili ogromnu stvar za Beograd i Srbiju. Jos jednom ponavljam iz jednog predhodnog posta ako se usvoje zamerke koje su ovde iznete sto se tice infrastrukture kroz SA i vezom sa Novim Beogradom itd mislim da na kraju svi treba da smo zadovoljni jer ce Beograd najzad postati jedan moderan grad i metropola ovog dela Evrope, grad gde ce ljudi najzad poceti sa nekim entuzijazmom da dolaze jer ce imati i sta da vide. Ceka nas zatim i izgradnja autokomande, banatski deo grada ce tek da zazivi o starom sajmistu da i ne pricam .... SA je samo deo price ali njen najznacajniji deo o obnovi i revitalizaciji ovog nepravedno propalog i zapustenog grada i zato radujmo se svakoj zdravoj investiciji bilo da je 4 miliona ili 4 milijarde.
Ja sam te zapravo odmah provalio . Ti si samo napržen i naložen, za razliku od botova koji to rade iz ljubavi prema novcu i osećaju moći (jer su inače preterano bezvredna bića).