Како ће сад паркирати полиција?
Jel ovo nekom lepo? Iskreno da odgovori. Kako je sve nabacano bez ikakve veze i smisla, kao da smo skrpili nekako neko naselje gde je svako gradio kako mu padne na pamet, a ne kao da je novo i planski gradjeno naselje na praznom prostoru. Kaludjerica na arapskim steroidima.
Jel ovo nekom lepo? Iskreno da odgovori. Kako je sve nabacano bez ikakve veze i smisla, kao da smo skrpili nekako neko naselje gde je svako gradio kako mu padne na pamet, a ne kao da je novo i planski gradjeno naselje na praznom prostoru. Kaludjerica na arapskim steroidima.
Da da, powered by SamsungPodseća na neke od onih AI generisanih slika
PS: Zapravo vidim sada da piše dole "AI generated"
Ne pise.Podseća na neke od onih AI generisanih slika
PS: Zapravo vidim sada da piše dole "AI generated"
Имају са друге стране Савске и празан плацPo meni zgrada poste je trebala da postane lux hotel tipa Four Seasons ali dobro ni muzej nije lose.
A sta bi sa Arapima, odnosno onim nesretnikom iz Emaara?! Pa zar ovo ne bese njihov projekat, gde smo mi dali zemljiste, a oni sve ostalo zbog cega su i dobili 68% ucesca u projektu?!S obzirom da smo saznali sinoc da je ceo Beograd na vodi jedan covek sam napravio, pa nije ni lose i trebamo malo popustiti sa kritikama.
Kukaju normalni, jer je stepen izbezumljenog ludila "onog", i njegovih poltrončina u vlasti, dostigao neshvatljiv nivo...
Nije baš da se kod nas kuka zato što kule nisu elegantnije i više. To se možda neki od nas žale na forumu (ja na primer, kad kažem što nije bar 250 m). Ali većini to nije glavni razlog za negodovanje. Kamo sreće da ljudi negoduju što zgrade nisu elegantne i još višeJeste, dve elegantne kule u zbiru 400+m i 9 šifonjera od 50m je baš za poređenje.