Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Jel ovo nekom lepo? Iskreno da odgovori. Kako je sve nabacano bez ikakve veze i smisla, kao da smo skrpili nekako neko naselje gde je svako gradio kako mu padne na pamet, a ne kao da je novo i planski gradjeno naselje na praznom prostoru. Kaludjerica na arapskim steroidima.

1733924322-BW_Zgrada-Poste-1-1536x1536.jpg

Jel ovo nekom lepo? Iskreno da odgovori. Kako je sve nabacano bez ikakve veze i smisla, kao da smo skrpili nekako neko naselje gde je svako gradio kako mu padne na pamet, a ne kao da je novo i planski gradjeno naselje na praznom prostoru. Kaludjerica na arapskim steroidima.

1733930545081.png

Malo je zelenilo previše otišlo preko Save, a i pošta je dobila drugi krov, ali ovako mi je lepše :)

Podseća na neke od onih AI generisanih slika

PS: Zapravo vidim sada da piše dole "AI generated"

Ja sam verovatno jedan od retkih kojima se ne sviđa izgled te stare pošte koji hoće da regenerišu. Više bih voleo da su napravili konkurs za originalan dizajn zgrade umesto da se kopira nešto čega više nema.

Po meni zgrada poste je trebala da postane lux hotel tipa Four Seasons ali dobro ni muzej nije lose.

Vrh