Mali Princ
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.06.2020.
- Pohvaljen
- 698
BnV sve ti je oprosteno
Uh u ovo mi je bas tesko da poverujem, iz svog primera cu vam reci zasto. Pre 2 meseca sam hteo da kupim trosoban(2 spavace) stan u Rimi ili Noti, to su dve zgrade do Galerije. Nije bio ni jedan stan u ponudi. A završetak ovih zgrada predviđen je za sredinu 2027 god, a svi stanovi rasprodati.Upravo to i jeste razlog zbog kojeg mnogi veći projekti (mimo BNV) o kojima se godinama priča kao aktuelnim i samo što nisu, stoje u mestu. Ove godine u BNV nije započeta izgradnja ni jedne nove zgrade a najavljeno je 8. Priča se da imaju veliki broj neprodatih stanova u već izgrađenim, kao i zgradama u Savskoj čija gradnja se prolongira jer nemaju dovoljno kupaca a trebalo je odavno da budu već useljene. Nekome nije u interesu da cena kvadrata padne a ima mogućnosti da blokira masovniju izgradnju koja bi vodila ka tome.
Promenada se ne prosiruje. Ona se produzuje.
Promenada se ne prosiruje. Ona se produzuje.
Znači biciklom do ade pored reke negde posle 2030. Vozio sam par puta ovih dana, onaj obilazaka oko galerije je pakao. Oko onog parka postavljaju neku ogradu za onaj zimski vašar, naravno na biciklističkoj stazi. Posle toga ima nekoliko stanica autobusa gde ljudi bleje po bajs stazi. Onda siđeš pored sajma do reke a tamo idu kolima najnormalnije i još ti sviraju kada neće da im se pomeriš sa bici staze.