Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

BnV sve ti je oprosteno 😂
IMG_0198.jpeg

Upravo to i jeste razlog zbog kojeg mnogi veći projekti (mimo BNV) o kojima se godinama priča kao aktuelnim i samo što nisu, stoje u mestu. Ove godine u BNV nije započeta izgradnja ni jedne nove zgrade a najavljeno je 8. Priča se da imaju veliki broj neprodatih stanova u već izgrađenim, kao i zgradama u Savskoj čija gradnja se prolongira jer nemaju dovoljno kupaca a trebalo je odavno da budu već useljene. Nekome nije u interesu da cena kvadrata padne a ima mogućnosti da blokira masovniju izgradnju koja bi vodila ka tome.
Uh u ovo mi je bas tesko da poverujem, iz svog primera cu vam reci zasto. Pre 2 meseca sam hteo da kupim trosoban(2 spavace) stan u Rimi ili Noti, to su dve zgrade do Galerije. Nije bio ni jedan stan u ponudi. A završetak ovih zgrada predviđen je za sredinu 2027 god, a svi stanovi rasprodati.

Posle mesec dana su mi javili da je jedan kupac odustao, stan na 22 spratu, zgrada Rima, 84m2 i ja sam ponudu prihvatio ( 4300e po m2). Ovih dana sam potpisao predugovor, ali sam pitao za još jedan manji stan od 50-55m2 i sta imaju da mi ponude.

Ponudili su mi jedva par stanova preko Gazele u zgradi Nova i u zgradi Diva (nisam siguran za naziv) na mestu BAS bivše. Lokacije mi nisu bile zanimljive. Raspitao sam se i na drugo mesto, dobio sam ponudu istih stanova.

Tako da mi ta priča "ima previše neprodatih stanova" bas i ne pije vodu. Opet kažem to je moje lično iskustvo.

Poslednja izmena:
Vrh