A sad Homerova omiljena disciplina - renderijada!
Na nekom oglasu za pos'o u "Navodnom Beogradu" na Infostudu, stoji ovaj render koji jes' mali i mrljav, ali otkriva nam neke detalje:
Naime, ovde se vidi većina zgrada koje su "zabeljene" na onoj 3D mapi na zvaničnom sajtu. Za početak se vidi stambena zgrada pored Bristola, za koju su dobili građevinsku dozvolu, i izgleda da srećom nisu previše divljali, da će biti na tragu Magnolije. Ipak mi jeste žao što su odustali od one sasvim fine poslovne zgradice "BW Central" i što je sa ovim novim projektom izgubljen trgić između Bristola i nove zgrade.
Onda se vide one zgrade koje bi trebalo da se grade na mestu BAS-a, koje smo viđali i na nekim ranijim renderima, i o kojima ne znam šta da mislim, jer mi i dalje liče na arhitekturu predgrađa.
Zatim, između Perle i Rivijere na novom renderu stoji samo jedna zgrada u sličnom fazonu (ranije su bile dve), koja je takođe "zabeljena" na 3D mapi na zvaničnom sajtu, ali je baš ovakvih gabarita. Ima li svrhe nadati se da to neće biti još jedan stambeni objekat?
I najgore za kraj - vide se one tri gigantske zgrade iza kule. Brate mili, kolike zidine, samo im nedostaje Džon Snežni na vrhu i utisak bi bio kompletan
Nažalost, render je "isečen" tačno kod Vida hotela, pa nemamo pojma koja im je poslednja vizija te zgrade, i ne vide se one zgrade s druge strane Gazele što su takođe u pripremi.