Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Nisam siguran koliko u opste ljudi iz BNV ide na neki posao :)
Da citiram Šona Konerija iz Stene 1996: ''Thank you for proving my point''.
Ali umesto da pohvalite Beograd na vodi doo i grad Beograd sto su konacno poceli da prave neke biciklisticke staze pa makar i u BNV vi odmah u napad.
Pa većina biciklista koja ne živi u Beogradu na vodi nema ništa od tih staza. Jedino ima od one staze uz reku, koju ionako drže neprohodnom već godinama, pa puštaju delić po delić.
Sto se tice metroa dobro je da ce ga biti i da je ukrstanje na Savskom trgu i ja evo ako ga docekam sigurno cu ga koristiti.
Moje je lično predviđanje i mišljenje da će se tebi zgaditi ljudi u metrou već posle jedno 10 vožnji. Ali dobro, to je samo moje mišljenje koje nije bitno a možda je i pogrešno.
A što se tiče aerodroma, e tu se zapravo slažem sa tobom. Mada, neverovao ili da, za razliku od nekih ljudi, ja nisam kivan na SNS zbog toga. Jer smatram da aerodrom može da se poveže sa gradom i na još neke druge načine. Odnosno ne insistiram beskompromisno na tome da baš metro vozi do aerodroma, nego sam spreman i za druga rešenja. Ali po svemu sudeći, mislim da SNS neće ni ta druga rešenja nikad sprovesti u delo.

P.S.
Ali umesto da pohvalite Beograd na vodi doo i grad Beograd sto su konacno poceli da prave neke biciklisticke staze pa makar i u BNV vi odmah u napad.
Uostalom, ako se prisetiš malo ili preletiš temu, videćeš da ja i nisam od onih što dolaze na ovu temu da likuju nad svakom lošom vešću (vesti?) ili da okačim sliku uleglog ivičnjaka, ili ne znam, otpalog maltera sa fasade. Nekako se ne mešam previše u svakodnevna dešavanja i problematiku Beograda na vodi, niti likujem, niti plačem, odnosno niti ga podržavam niti gledam da ga napljujem kad god mogu. Ja kritikujem njega onda kada nešto što ''on'' radi, podstiče ili uzrokuje, ima efekta i na ostatak tog kraja odnosno na ostatak grada. Samim tim, baš zato što nemam pasiju i hobi da ga stavljam pod lupu i kritikujem za sve što nađem, ne očekuj onda ni suprotno od toga - da padam na pozadinu svaki put kad se napravi ili uradi nešto iole dobro. A ovaj put konkretno, na temu sam došao da bih pitao da li će biti još ulica. I ništa drugo.

Da mi se zgade ljudi? Pa jbt pretera ga :))) Ja idem najnormalnije na Adu (i da kupam se), na bazen, po gradu a verovao ili ne i u fabriku po nekad pa eto i na forumu sam?
pa ne ide to tako. Ljudi su ljudi a na kraju svi idemo na isto mesto!
Metro do BNV bi mi bas lepo legao jer koristim Aerodrom cesto! :)

Ova biciklisticka staza koja prolazi kroz Beograd na vodi ce po meni za 10-20 godina da bude nevidjeni hit i nadam se da dozivimo da se poveze od Grocke do Ade!! (sta bi dao da mogu do Grocke biciklom tom stazom). Samo mislim da ce biti bas velika guzva kod BNV.

ps: istina je ne hejtujes. Nema sta :)

Od BNV do Ade i krug oko Ade i do Marine Dorcol i nazad. Nikad dalje nisam isao (iskreno). :)
Prelepa je voznja iskreno mnogi gradovi bi gace skinuli da imaju tako nesto.
Ova biciklistička staza je ozbiljno starija od BnV.

A da bi se održala i sačuvala udruženje biciklista je moralo da protestuje danima oko BnV. Zadržana na mišiće, ali dobro. Protestna edukacija zaposlenih u BnV d.o.o. je uspela.

Ali ti ne voliš obične i/ili siromašne skromne ljude. Zato kažem to. Osim ako grešim nešto... ?

(y)
To nije tacno. Ja ne volim da se pise lose o Srb a za nase ljude samo zelim da svi budemo na nivou Svajcarske :)
cak i pored toga sto neki ni ne zele da se toliko cimaju :)
Ali nemam problem sa time sto neko zivi skromnije niti se na to gleda ne znam kako posebno. To je samo predrasuda.

Mislim da predrasude postoje jednostavno zbog ovakvih.

Pa ne znam bogami, sudeći po nekim stvarima koje si VIŠE PUTA pisao po forumu... ja bih rekao da ti uglavnom ne voliš ljude koji pripadaju klasama ispod tvoje. U najboljem slučaju, gledaš ih kao lovinu koju treba eksploatisati i pojesti, ili kao neki resurs koji treba iscediti i onda baciti.

Elem, a kad smo već kod ovih sa snimaka, ko je taj izrod Desingerica? Pitam jer sam video to stupidno ime još negde, verovatno u nekom naslovu pored koga sam samo proleteo... ?

Ma nije tako 100% ja sam samo kivan sto se ne potrude malo!! Hocu da bolje zive svi da nam skoci BDP :D
Ne znam ko je samo vidjam ovako sve i svasta za BNV pa mi privuce paznju.

Nekako mi deluje kao da se bas ozbiljna $ strovalila u cigle u BNV i da sve vise ljudi imaju $ i da to sad prelazi u izivljavanje.
Ipak veliki deo $ je iz dijaspore. Evo onaj sa onog drugog linka sa lambordzinijima od po 900k je iz Svajcarske.

To nije tacno. Ja ne volim da se pise lose o Srb a za nase ljude samo zelim da svi budemo na nivou Svajcarske :)
cak i pored toga sto neki ni ne zele da se toliko cimaju :)
Ali nemam problem sa time sto neko zivi skromnije niti se na to gleda ne znam kako posebno. To je samo predrasuda.

Mislim da predrasude postoje jednostavno zbog ovakvih.
Чекај , није ти ваљда онај изрод Деспић комшија??

Постоји ли станица комуналне милиције у месној заједници Београд на води?

БнВ

Фонтана је неколико пута овога лета покушала да се породи, још је недонесена:

Несуђени музеј је постао недонешени оглед за неописиви смрад, одвратно ђубре и коров преко главе; не може се више туда ни проћи до долазне станице БАСа, постоји ограда:

Иза бројних владара који су били тирани и веома лоши по савременике остала су сјајне грађевине и првокласна уметничка дела:

Летећи мостић је састављен, остају спојеви са шеталиштем; има нагиб навише према реци:

Још није завршен спој пасареле с Београдом:

Poslednja izmena:
Mozda laicko pitanje ali zaista mi nije jasno, da li ce ovaj mostic da bude na ovim skalamerijama od stubova i posle zavrsetka radova ili ce se neke od tih metalnih konstrukcija uklanjati?
Zar to nije moglo malo estetski lepse da se napravi sa jednim ili dva stuba u vodi a ne ovako... :rolleyes:

image.jpg

To su privremene konstrukcije koje će biti uklonjene kad se isti zavrsi
Inace nadam de da su ga obezbedili da ga ne zakači nesto kad bude išlo savom

Šta će da ga zakači. Zar nije lebdeći :D Eventualno neka jedrilica ili barža :)

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk

Vrh