Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.216
Da citiram Šona Konerija iz Stene 1996: ''Thank you for proving my point''.Nisam siguran koliko u opste ljudi iz BNV ide na neki posao
Pa većina biciklista koja ne živi u Beogradu na vodi nema ništa od tih staza. Jedino ima od one staze uz reku, koju ionako drže neprohodnom već godinama, pa puštaju delić po delić.Ali umesto da pohvalite Beograd na vodi doo i grad Beograd sto su konacno poceli da prave neke biciklisticke staze pa makar i u BNV vi odmah u napad.
Moje je lično predviđanje i mišljenje da će se tebi zgaditi ljudi u metrou već posle jedno 10 vožnji. Ali dobro, to je samo moje mišljenje koje nije bitno a možda je i pogrešno.Sto se tice metroa dobro je da ce ga biti i da je ukrstanje na Savskom trgu i ja evo ako ga docekam sigurno cu ga koristiti.
A što se tiče aerodroma, e tu se zapravo slažem sa tobom. Mada, neverovao ili da, za razliku od nekih ljudi, ja nisam kivan na SNS zbog toga. Jer smatram da aerodrom može da se poveže sa gradom i na još neke druge načine. Odnosno ne insistiram beskompromisno na tome da baš metro vozi do aerodroma, nego sam spreman i za druga rešenja. Ali po svemu sudeći, mislim da SNS neće ni ta druga rešenja nikad sprovesti u delo.