Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.216
A šta ga znam, ja kada vidim kako je jedan Milorad Grčić sa srednjom školom mogao uspešno da vodi EPS, pomislim zašto bi onda većini običnih, prosečnih ljudi, koji ne pretenduju na tako visoke funkcije, bila potrebna čak i osnovna škola...Ne znam za njih sta su rekli ali ima dosta debate u zapadnim drzavama bas oko toga za ceo sadasnji sistem ali nekog resenja nema. Ipak ja sam staromodan
Mislim evo brate ja priučeni mašin-bravar u fabrici pa mlatim 120.000.
Pa nisi ti u dijaspori, ti imaš dualno državljanstvo valjda. Mastiš brke čas u Americi, čas u Srbiji.Ja ne razumem kako neko u dijaspori moze da bude clan stranke.
A i dosta je naprednjaka koji formalno nemaju člansku kartu, pa de facto ipak jesu radnici ili partneri stranke.
Da znaš da si u pravu, ne prođe dan a da ja ne mislim o poređenju Beograda i San Franciska. Samo o tome mislim. Provalio si me/nas.Ono sto znam da boli je to sto kad se nesto radi dobro i kad se nadje eto neko da realno nepristrasno kaze "stvarno je dobro" a pogotovo ako im se kaze da je duplo bolje organizovan grad od degenerika iz San Franciska ili tako nesto. Tu odmah pritisak skace. Ali to je realnost.
Apsolutno. Evo i slika koje to potvrđuju:Svaki put kad dodjem sve bolja vozila, sve je sredjenije ludilo mozga kakav trend.
Na primer, zašto vlast ne uvede obaveznu radnu nedelju od 60 sati za sve sa prihodima ispod 200.000 RSD mesečno...Ima dosta primasaja o kojima opozicija kao da ne sme da trubi nego bas izaberu ono sto ce da iritira gradjane.
Ili zašto grade metro i kroz radnička naselja, umesto da ga grade samo između elitnih i bogataških...
Poslednja izmena: