Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

BNV posle oluje. Sve ocisceno samo se ceka par dizalica za velike zardinjere.
IMG_7236.jpeg


IMG_7235.jpeg

IMG_7234.jpeg

IMG_7233.jpeg
 
Konačno i ono što je najviše privuklo pažnju javnosti - planovi za Sajam. Onako mučki, iza leđa. Ljudi se svađaju da li je lepo ili nije. To je sekundarno, javna imovina nam se valja iza leđa u burazerskim dilovima.


Pogledajte prilog 167370Pogledajte prilog 167371Pogledajte prilog 167372Pogledajte prilog 167373Pogledajte prilog 167374Pogledajte prilog 167375

Na sajtu je bio i render za revitalizaciju Starog železničkog mosta, ali bez ikakvog opisa:

Pogledajte prilog 167376

Одакле су ове слике, може ли се доћи до тог сајта?
 
A gdje je fensi dom zdravlja za bg na vodi
A gdje je fensi dom vatrogasni obavezno lestve
A gdje je fensi vrtic i jaslice mozda škola
A gdje je fensi mjesna zajednica .....

Какав државни дом здравља, неће ваљда Врадовић да чека у реду са плебсом да преда књижицу.
 
Šalu na stranu, jedna vatrogasna stanica, makar manja, bi svakako dobro došla. Čisto da se ima dva vozila da stignu što pre na intervencije u centru grada da obuzdaju požar dok ne dođu pojačanja. Kao što je npr urađeno sa onom malom stanicom na NBG. I ne mora da bude u samom BnV (ako SNS eliti i aristokratiji toliko smeta za pogled). Mogla bi da bude i negde na levoj obali Save, ali tu u blizini BnV.

Eto, ako bi neko uspešno naložio bilo BnV aristokratiju, bilo Partiju, možda bi se tako nešto i realizovalo. Samo ih treba dobro naložiti. Što i ne bi trebalo da bude teško, s obzirom na njihove intelektualne sposobnosti...
 
Ma, to dok se podigne...

Mislim podržavam i pozdravljam tu nabavku, ali znajući naše službe, ne mislim da će se on koristiti u te svrhe. To jedino ako bi izbio neki požar u nekoj od kulčina koji bi buktio tipa duže od 6 sati... Pa da im se onda isplati, i finansijski, i tehnički i vremenski, da dižu Kamova...
 
Какав државни дом здравља, неће ваљда Врадовић да чека у реду са плебсом да преда књижицу.
Isao sa bas kod drzavnog lekara u insitut na Nbg. (prvi put). Znaci to je strasno koliko su nesposobni oni u Americi a malo i lazuckaju.

@Dzigi Bau vrtica ima barem 2. Futurino i jos jedan.
Drzavna osnovna skola ce biti otvorena u sept 2025.
Zubara ima nekoliko
 
@vradovic Jel neko od vas iz BnV napravio kul fotke ili videe ove oluje koja je bila pre neki dan? Realno, uz zgrade Politike, Beograđanke, Geneksa... i kulčine BnV su imale odlične poglede i prilike za to.
 
Sad mi žao što tog dana nisam bio negde napolju ili bar napolju pod zaklonom sa pogledom na nebo, samo da vidim kako je uživo izgledalo to crno platno nad Beogradom...
Bio sam u svom domu ali tada je na strani na koju ja gledam već bio mrak i nisam imao uvid u to kakav spektakularan (a strašan) prizor se nadvio nad Beogradom.

A video sam i doživeo sve i svašta. Jednom čak i uragan, samo ne u Srbiji.
Ispod gazele ili tako negdje gdje ne moze biti fensi prostor
Ovo je zapravo dobra ideja. Mada bih ja pre bio za to da ako se ne realizuje ona ideja da se Muzej automobila prebaci u MUPove objekte ispod Brankovog mosta (a sve je izvesnije da od toga nema ništa, jer realno SNS i ne mari mnogo za muzeje) da se onda tu smesti nova manja vatrogasna stanica. Koja bi taman mogla lako da pokriva i brzo interveniše na područjima: Beograda na vodi, leve obale Save (uz reku), Starog grada, Savskog venca pa čak i Dorćola.
 
Први пут чујем да је бивша зграда пошта разматрана за музеј аутомобила. Последња вест коју сам ја чуо јесте да град жели да их задржи на садашњој локацији у модерној гаражи.
 
2025. septembar :)

Vidi ovog mota kablove po Italiji za sicu.


A u Srbiji bulcina.

0-02-05-8b11bfa79a4ddd1a52b527ec002fec57c088e33f34ca0146a60fe128ab5cd847_1c6db6b2d31729.jpg


Ne znam samo kako ce se ovaj mega bull sto realno mozemo da ocekujemo do 2027. odraziti na cene nekretnina.
 
Vrh