Evo ja bih odgovorio ako mogu, al samo iz estetskog ugla, da zanemarimo sve ostalo, meni se samo Galerija dopada al neki mall je tu pored gazele mogao da se metne ovako ili onako u ovom ili onom projektu... i izgledao bi slično...
Galerija mi se dopada jer je preeeširoka, svega onoga što u BNV fali a to je taj prostor između svega, u Galeriji toga barem ima... U prodavnice nisam ni ulazio, išao sam da jedem i u biskop
drugo me ništa ne zanima a i nemam para
možda sam i ja jedan od onih iz Kailanovog posta koji ovim dajem doprinos i legitimitet jednoj kriminalnoj aktivnosti al šta da radim..
Vodio sam jednog crnca iz Majamija prošlog leta i on nije razumeo šta mi toliko imamo protiv, opet smo samo komentarisali estetiku urađenog i on je rekao da je kod njih u Majamiju isto... Ja sam ga pitao nema li barem više prostora između zgrada, on je rekao - ne
a zgrade su podjednako ružne - da
Mene da neko pita da li bih stan u nekom NBG bloku ili ovde uvek bih pre izabrao NBG ovako na prvu, naravno sve zavisi od neke mikro lokacije al prosto veća je verovatnoća da bi mi pogled daleko više odgovarao odatle... Imam osećaj da sam u nekoj rupi kad sam u BNV...
Dakle pozitivno je galerija i donekle šetalište, gde me više radi blizina reke nego sami materijali koji su birani za šetalište i to je to
ali Galerija mi je cela ok estetski i na tom mestu uz autoput.