Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

U pitanju je materijal za Palmotićevu ili Višegradsku 26. To je moje mišljenje, samo iznosim šta mislim. Ako može jedan ovde da napiše ''uživam u tuđoj patnji'', mogu i ja da napišem svoje lično mišljenje o tome.

Stvari koje neki ovde pišu su stvarno za slanje u institucije... I pritom ne mislim samo na ovu temu, eh kamo sreće da je samo ova tema i samo Beograd na vodi... Nego ti neki učestali ispadi ''pootpuštaj sve'', ''zameni sve robotima'', ''radili bi meni električari na dalekovodima i po 12 sati i bili srećni što imaju minimalac!!!'', ''bogataši treba da dobiju metro pre nego radnički krajevi'' (što je ne samo bolesno mentalno, nego i logički, jer bogati se vozikaju u kolima, j' im se za prevoz), ''svako treba da ima onoliko prava koliko mu je debeo novčanik ili račun u banci'', ''kako to mislite - vi nemate mašine za sušenje veša/ pravljenje čaja / titranje yaya / pravljenje espresa? Šta ste vi, kromanjonci? Haha, bednici!'' i slični izlivi disocijacije, psihopatije, grandioznosti i narcisoidnih poremećaja koji se mogu pročitati na nekoliko mesta na forumu u zadnje vreme.

Poslednja izmena:
Ne, ne, to je cisto zlo, ne treba pravdati psihickim poremecajima.

Epa to. Bookmarkovaću ovaj post, da sledeći put kada se administrator ili neko pobuni što govorim realne činjenice o nekim ljudima, da ne bude da su to moje reči i tvrdnje nego da ljudi sami priznaju i ne kriju to.

Bio prethodnih nedelju dana u Beogradu, prelazima Gazelu, otkriva se BnV posle Sava centra - budibogsnama kakvi plakari. Ali bukvalno plakari, kao da prolazim pored nekog geta. Skyline zgrade, svaka čast na svemu. Posle par dana na Zelenjaku, gledam ona čuda, ja sam zaprepašćen. A još nije ni završeno. I to sad stvarno objektivno govorim, ove zgrade su ruglo. Uređenje ulica i promenade je stvarno super i jako mi se sviđa, ali zgrade, pa majku mu... Ogromna greška što nisu bile niže spratnosti, jer stvarno ne vidim potrebu da se takve zgrade sa jeftinom fasadom grade na tom mestu sa tom visinom. Za takvu lokaciju su potrebne staklene fasade i neka druga čuda, a ne fasada iz mog Leštana. Baš sam se onako razočarao, jer mi ovde na slikama izgled daleko lepše nego uživo.

bookmarkuj i ovo da si meni udario dijagnozu i etiketiranje a da ja tebi to nikad nisam uradio.
Ma opusteno samo, to je klasicna dijagnoza, kada neko nema argumente, onda se prelazi na vredjanje licnosti. Ali s obzirom na to od kog dolaze ti pokusaji uvrede, ja to dozivljavam kao kompliment. Kazem pokusaji, jer me ne doticu uopste, cak mi i izaziva prijatan osmeh. :) Molim administratora da ove "uvrede" ne brise. Nego da se vratimo temi.

Robot isporucuje hranu. Beograd na vodi.

Kad se setim koliko hejtera ima ….

Ono sto je bitno da bi kao drustvo i drzava bili sto efikasniji treba forsirati narucivanje hrane gde roboti isporucuju i da se polako ljudi prebacuju da rade nesto korisnije.
Ко може да гарантује да ови роботи не могу донети бомбу или дрогу?

Jel postoji tehnička mogućnost da se napravi nova grupa koja neće biti dostupna/vidljiva ovoj dvojici, da ostanu sami u ovoj i da sami sebi bacaju koske i mole se svom p...oustom Bogu do iznemoglosti? Mislim da je to win-win situacija - njih i ovako ne zanima šta drugi imaju da kažu, bitno im je samo da ispune svoje stranačke obaveze.

A ta priča sa "robotima" mi je tek toliko retardirana. Jeftin marketing namenjen neukom stanovništvu, koji za bolje ne zna...nije predviđeno da ljudi sa iq-om većim od dve cifre raspravljaju o (be)smislu toga i daju mu na značaju. Jednostavnom pretragom na Alibabi se dođe do informacije da to đubre može da se nabavi za 4000-7000$ (možda su im ostali neki kuponi od nabavke fontane na Slaviji, pa su prošli još jeftinije). Da su dodali još koji $, možda bi ga Kinezi programirali da svira Marš na Drinu i uzvikuje "Živela Srbija!".
Znači, nije sam Vučić noćima bdio razvijajuću novu tehnologiju da bi rešio problem dostave u BNV (koji ni ne postoji), nego je verovatno neko pijan otišao na Fejs i iskočila mu reklama sa Alibabe, a igrom slučaja je imao firminu karticu kod sebe.
Bukvalno nikakvu upotrebnu vrednost nema, samo čist marketing

Ona Kineska pametna tabla pa sad ovi roboti. Srbija srlja u progres. Elone Masče daj nam i SpaceX naša raketa ne bi eksplodirala.

11A35DE5-20CE-4DC7-820C-A253E751449F.jpeg

A ta priča sa "robotima" mi je tek toliko retardirana. Jeftin marketing namenjen neukom stanovništvu, koji za bolje ne zna...nije predviđeno da ljudi sa iq-om većim od dve cifre raspravljaju o (be)smislu toga i daju mu na značaju. Jednostavnom pretragom na Alibabi se dođe do informacije da to đubre može da se nabavi za 4000-7000$ (možda su im ostali neki kuponi od nabavke fontane na Slaviji, pa su prošli još jeftinije). Da su dodali još koji $, možda bi ga Kinezi programirali da svira Marš na Drinu i uzvikuje "Živela Srbija!".
Znači, nije sam Vučić noćima bdio razvijajuću novu tehnologiju da bi rešio problem dostave u BNV (koji ni ne postoji), nego je verovatno neko pijan otišao na Fejs i iskočila mu reklama sa Alibabe, a igrom slučaja je imao firminu karticu kod sebe.
Bukvalno nikakvu upotrebnu vrednost nema, samo čist marketing

Ovo su Yandex roboti, nema bilo kakve veze sa sns-om, oni ih testiraju po celom svetu već par godina.
Imaš ovde detaljnije

БнВ

Нове пројектоване слике на шеталишту:

Нове, велике жардињере, с великим дрвећем, испред Резиденса:

Није јасно чему служи новопостављена ограда према реци, на доњем нивоу:

Пречи, чак, и излаз на нове терасе:

Poslednja izmena:
Ovo su Yandex roboti, nema bilo kakve veze sa sns-om, oni ih testiraju po celom svetu već par godina.
Imaš ovde detaljnije
Ok, nisam ispratio priču, ali koliko su se botovi raskokodakali o progresu, pomislio sam da ih je lično Vučić pravio.
Besmisleno kako god okreneš.

Skupoceni besmisleni roboti su ono što je trenutno najpotrebnije Srbiji. Roboti će nas spasiti od nezaposlenosti, inflacije, javnog duga, zagađenja, bezakonja i korupcije.

Pre neki dan čovek ostao trajno osakaćen za ceo život nakon što je ispao iz prepunog i neodržavanog autobusa a ove slepčine umesto da ulažu u javni prevoz, pazare kretenske besmislene ruske kutije za raznošenje pica i viskija BnV buržoaziji.

Poslednja izmena:
Vrh