Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.180
jer uzivam u tudjoj patnji.
Pa znamo, to vam je uslov za uclanjenje u stranku.
jer uzivam u tudjoj patnji.
Pa ja to odavno znam.Čestitam, upravo si i sam priznao da si psihopata. Isto kao i kolega ti, vradovic.
bookmarkuj i ovo da si meni udario dijagnozu i etiketiranje a da ja tebi to nikad nisam uradio.Čestitam, upravo si i sam priznao da si psihopata. Isto kao i kolega ti, vradovic.
Ma opusteno samo, to je klasicna dijagnoza, kada neko nema argumente, onda se prelazi na vredjanje licnosti. Ali s obzirom na to od kog dolaze ti pokusaji uvrede, ja to dozivljavam kao kompliment. Kazem pokusaji, jer me ne doticu uopste, cak mi i izaziva prijatan osmeh. Molim administratora da ove "uvrede" ne brise. Nego da se vratimo temi.bookmarkuj i ovo da si meni udario dijagnozu i etiketiranje a da ja tebi to nikad nisam uradio.
Katastrofa. Malo ce se poboljsati kada ih zaklone Perla i Rivijera, ali samo za nijansu.budibogsnama kakvi plakari. Ali bukvalno plakari, ove zgrade su ruglo.
Ко може да гарантује да ови роботи не могу донети бомбу или дрогу?Robot isporucuje hranu. Beograd na vodi.
Kad se setim koliko hejtera ima ….
Ono sto je bitno da bi kao drustvo i drzava bili sto efikasniji treba forsirati narucivanje hrane gde roboti isporucuju i da se polako ljudi prebacuju da rade nesto korisnije.
‚Posle ovog komentara, admini ubacite smajli reakciju neki facepalm illi smehImamo vlast koja je cvrsto resila da idemo u buducnost, i ako treba, bice uvedeni zakoni za zastitu robota od huligana.
A ta priča sa "robotima" mi je tek toliko retardirana. Jeftin marketing namenjen neukom stanovništvu, koji za bolje ne zna...nije predviđeno da ljudi sa iq-om većim od dve cifre raspravljaju o (be)smislu toga i daju mu na značaju. Jednostavnom pretragom na Alibabi se dođe do informacije da to đubre može da se nabavi za 4000-7000$ (možda su im ostali neki kuponi od nabavke fontane na Slaviji, pa su prošli još jeftinije). Da su dodali još koji $, možda bi ga Kinezi programirali da svira Marš na Drinu i uzvikuje "Živela Srbija!".
Znači, nije sam Vučić noćima bdio razvijajuću novu tehnologiju da bi rešio problem dostave u BNV (koji ni ne postoji), nego je verovatno neko pijan otišao na Fejs i iskočila mu reklama sa Alibabe, a igrom slučaja je imao firminu karticu kod sebe.
Bukvalno nikakvu upotrebnu vrednost nema, samo čist marketing
Možda planiraju da pomere bici stazu niže?Није јасно чему служи новопостављена ограда орема реци, на доњем нивоу:
Ok, nisam ispratio priču, ali koliko su se botovi raskokodakali o progresu, pomislio sam da ih je lično Vučić pravio.Ovo su Yandex roboti, nema bilo kakve veze sa sns-om, oni ih testiraju po celom svetu već par godina.
Imaš ovde detaljnije
The story behind the creation of Yandex’s delivery robot
Hello everyone! My name is Alexey. I work at Yandex Self-Driving Group, where I have been responsible for developing hardware for three…medium.com
Neka ima hejtera, meni je bas lepo da ih slusam, jer uzivam u tudjoj patnji.
Imamo vlast koja je cvrsto resila da idemo u buducnost, i ako treba, bice uvedeni zakoni za zastitu robota od huligana.