[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=417470#p417470:q8qn8vkr je napisao(la):milos.tro » 18 Nov 2016 02:21 pm[/url]":q8qn8vkr]Uskoro će krenuti da prodaju stanove i u Bloku 18 (BW Vista)
Ovo je velika vest. Prvi projekat za tržište od kako se krenulo sa BW Residences.
I odjednom jedan projekat bez glamura i pompe, ovo je tek tako neka viša ekonomska klasa ("economy premium"), ništa St. Regis, penthausi, avioni, kamioni. Ostaje još da se vidi kako su osmislili cene.
Ne znam ko bi im ovakav kvadrat platio i 2100 evra, dok god postoji Ablok ili bilo šta slično na Novom Beogradu. Pogotovo ne za stan koji ne gleda ka reci. Igraju na kartu da će zgrada biti pored centralnog parka BNV-a, mada mi se ne čini naročito privlačnim makar dok se ne materijalizuje taj park, ili ulica koja vodi do tamo, na kraju krajeva dok se ne reši smeštaj za migrante iz kraja. Ovako kako je sada, kao da su ovu "lepoticu" zaboli u naselje Mileva Marić Ajnštajn. Videćemo da li će BNV d.o.o. uskoro saopštiti da se traži stan više za avansne uplate.
Inače blok 18 je najniži deo Savskog amfiteatra, niži bukvalno i od prostora gde je BW Residences. Ne znam koliko su planirali sve to da nasipaju?