EUKALIPTUS":3b5q9tsk je napisao(la):
Da podje*******avaš znaš, ali da odgovoriš na jednostavno pitanje ne znaš:
А како да не подјебавам онакав аргумент? Не изјашњавам се често на овој теми јер не видим разлог, али онај аргумент је једноставно - већи хит од самог Београда на води.
Тражни центар је саставни деосваке приватне инвестиције колика год она била. То је тако у свету капитала и профита. Величина шопинг мола само зависи од величине целог пројекта, али је он увек ту. Као што Спатио написа, нужно зло. Мени лично не треба, ја сам противник капитализма, купохоличарство сматрам прихичко-друштвеном девијацијом, али сам прихватио да је тржњак саставни део инвестиције, или инвестиције - нема.
Како се захуктава дискусија на овој теми, можемо лако закључити да ми, као град и држава, НИКАДА нећемо успети да урбанизујемо СА, јер је то готово немогуће са 3.1 милијарде евра страних пара а дали смо и бесплатно земљиште и ткз. "брзу линију" ...
Дајте ми било какву економску рачуницу по којој би држава сама могла да СА доведе у ред, или да га прода странцима, када га нећемо видети урбанизованог иако поклањамо земљиште.