[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=401455#p401455:ycmb3q19 je napisao(la):milanobelgrade » Fri Aug 19, 2016 1:31 pm[/url]":ycmb3q19]"BEOGRAD NA VODI" DOBIJA JOŠ DVE ZGRADE OD 85 METARA Stambeni objekti na mestu bivšeg kontejnerskog terminala
Na prostoru “Beograda na vodi” uskoro će biti otvoreno još jedno gradilište.
"Beograd na vodi"
Foto: M. Beljan / RAS Srbija "Beograd na vodi"
Na delu gde se donedavno nalazio kontejnerski terminal ŽIT-a (Železnički integralni transport) trebalo bi krajem godine da počne gradnja dva stambena objekta visine oko 85 metara, sa zajedničkim aneksom komercijalne namene.
Kako prenosi specijalizovani portal “Beobuild”, ispod objekata će biti podzemna garaža na dva nivoa, a planiran je veći broj stanova manje kvadrature.
Predlog rešenja za ovaj stambeni blok nalazi se na javnom uvidu.
Бре ти са Б92 немају појма...види како се то ради..просто само препишеш делове које славе лик и дело вољеног премијера а остало пропустиш да кажеш ИЗВОР БЛИЦ
http://www.blic.rs/vesti/beograd/be...tara-stambeni-objekti-na-mestu-bivseg/n78xf4v
Čoveče koji bot komentari idu na ovu vest. Ja nisam više siguran da to i rade ljudi, ono kao neki malo komplikovaniji softver da izbacije.
Komentari
Popularno Najnovije Teme Moji
No photo
~Ceca : Srbija postaje sve lepsa turisticka lokacija za strance i ovim projektima popravljamo svoju poziciju.
2016-08-19 14:43 Odgovor Vaš glas No photo
~kuki : Beograd na vodi je odlican projekat, zagarantovana mu je blistava buducnost
2016-08-19 14:43 Odgovor Vaš glas No photo
~Davor : Zna se da je taj projekat nesto najbolje za Srbiju.
2016-08-19 14:42 Odgovor Vaš glas No photo
~Pavle : Mnogo nam je bitno da se ulaže u našu zemlju da se izgrađiva i ulepšava.
2016-08-19 14:38 Odgovor Ocena: -1 +1 No photo
~Gaga : Srbija ide u korak sa savremenim svetom.
2016-08-19 14:38 Odgovor Ocena: -1 +1 No photo
~dasa : Mislim da je beograd na vodi veoma dobro osmišljen, jer sad se svi okreću prirodi a gde ćeš bolje kad spojiš obalu reke i centar grada na samo par minuta!!!!