Delija
Expert
- Učlanjen(a)
- 03.01.2010.
- Pohvaljen
- 14.932
Једина срамота овде је овај твај пост који лепо осликава застрашујућ ниво твог и Милошевог неразумевања целог случаја наводног Београда и несагледиве размере ваше наивности. У ствари, ја се надам да сте наивни и неспособни да направите разлику између доброг и лошег, правде и криминала. У противном...[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=391201#p391201:3h40911r je napisao(la):neshaoct » 10 Jun 2016 06:07 pm[/url]":3h40911r]
Sramota.
А ови ваши покушаји демагогије и спиновања су већ толико досадни и неспретни да губим мотива и да их удостојим одговора. Био сам врло прецизан. Свака част Милошу на репортажама али наравно да ћу реаговати на његов меганаиван, меганеистинит пост у ком нам овде маше доказом кривичног дела као некаквим валидним документом и доказом да су наши стручњаци аутори овог примитивног мастер плана.
Ако овде има људи коју могу у ту будалаштину да поверују онда ово више ни није онај форум на који сам се давно регистровао. Мада овде смо већ видели да се форумашки просек поносно поставио неутрално у овом случају сукоба правде и криминала, интегритета и полтронства, истине и лажи, знања и примитивизма, науке и демагогије...