gledam malo slike sa protesta "ciji je grad" i najveci utisak mi je ostavila slika sa vrha doma sindikata......Pasicev trg, a izgled sovjetski.....drvece zaklanja sasvim solidnu zgradu sindikata, fontanu je otvorio jos tito, zardinjere zauzimaju pola trga, na spicu trga opet zardinjera....tamo dalje nazire se pionirski park i prakirani automobili ispred skupstine, fasade prelepe kao i crkva Svetog Marka u pozadini.....i pomislim boze kakav prostor, kako bi sve to moglo fenomenalno da se trasformise, nesto uradi, i koliko kod podrzavam neke ideje ljudi sa protesta, poludim pri pomisli da su oni bas sa takvim trgom kod sindakata kakav je sad, sasvim OK, ili da su doskora listom kritikovali transformaciju Cvetnog trga za koju mislim da je sasvim solidno uradjena. Vazdan ljudi protiv necega. U je*******. gradu drvo ne mozes da poseces i uradis neku transformaciju, a da ne nabacis sebi na vrat stotine koji su eto bas protiv toga, i kojima i secenje jednog drveta postaje zivotno pitanje od koga sve zavisi. Nerviraju me i ovi iz BG na vodi kao i ovi koji protestuju.