zidar":o5enprud je napisao(la):Mair":o5enprud je napisao(la):Ne moraš baš sa govnima da u poređuješ. Mogao si da kažeš pita sir ili pita jabuke.
Zalim slucaj, govna su govna, nikako sir, koliko god se ti trudio da to ne vidis (osetis).
Ako smatras da je uspeh i vrhunac koji Beograd moze da postigne da se saonda to samo ide u prilog mojim gastronomskim poredjenjima :blah:.Mair":o5enprud je napisao(la):fancy splavova ide u shopping mall ili hotel
A posto izjavljujes da je pozeljan princip projektovanja gradapozivam te ili da se ozbiljno prikljucis diskusiji argumentovanim stavovima ili da se vratis medju kibicere i nastavis da uzivas. U suprotnom ce te i dalje po sred lica stajati sramno ispisano "bot".Mair":o5enprud je napisao(la):Nekoj ribi se svidi onaj "ljubičasti zid" od mosta i onda... ako tip ima love napravi će joj tako nešto po sred SA u Beogradu.
Sarkazam je bio moj pokušaj, izvini ako si se uvredio što sam se usudio da komentarišem tvoj post. Jer "govna" su teška reč za ozbiljnu raspravu.
Ovo za "kibicere" i "bot" boli .
Nemam para ni za splavove ni za mall-ove da u njima boravim češće i duže i da kupujem, ali ti koji to posećuju imaju i troše tako da će trošiti i u Savskom amfiteatru kada se izgradi, a rast privrede će uticati i na mene u pozitivno smislu, ja ću kroz SA najčešće proći kao i do sada samo na biciklu u prolazu. Čisto zbog starih vremena da uporedim prošlost i sadašnjost te 20xx god. .