Taj deo za PKB ne znam, treba videti konkretno. Mislim da su tu radili na principu da je PKB-u to zemljište dato na korišćenje radi obavljanja poljoprivredne proizvodnje i da ga PKB nije stekao teretnim pravnim poslom, dakle nije ga platio prilikom sticanja (a to bih morao malo duže da ti objašnjavam zašto je tako, što bi smorilo ljude, pa neću detaljisati), pa je Grad Beograd elegantno preneo to zemljište na sebe isto putem eksproprijacije, ali bez naknade. Vidiš, može i to, ali nemoj sad to da te golica i da se ložiš: e pa isto tako će i za SA. Neće. Ne može. Uostalom sad pročitah u Novostima tekst o gradnji u SA, Al Abar, Vučić zagledan u Al Abara, posle Vučić kao Tito zadovoljan projektom i ostalo ludilo, i u njemu potvrda onoga o čemu sam pisao: dugo prikrivana reč, ali izrečena - eksproprijacija. "Biće formiran preduzeće Beograd na vodi, zatim proglašen projekat od nacionalnog značaja, kako bi u najkraćem roku bila okončana eksproprijacija". E, to je to. Dakle, nešto po ugledu na Južni tok, možda i leks specijalis za eksproprijaciju u SA u kome je onda sve moguće. Donese se poseban zakon da će se eksproprijacija u SA koja se odnosi na železnicu na primer provesti pod posebnim uslovima i da železnici neće biti isplaćena nikakva naknada. Ni to nije nemoguće, tako da smo sada i to rešili.