Zuma":3e7i6pm6 je napisao(la):Još samo dva dana do nestanka svih slika postavljenih na dodaj.rs
Ako mislite da sačuvate bar neke od njih, to morate uraditi odmah.
dove":1mcs2w61 je napisao(la):[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MVtOvOKK8UY[/youtube]
djakovac":ctj9i1e6 je napisao(la):1) Za prvi deo intervjua su lepo prošetali po sred biciklističke staze. Odličan primer daju, i između ostalog lepo pokazano kako nema dovoljno mesta za pešake i bicikliste, i to u propagandnoj emisiji.
RioBL":3oje7krp je napisao(la):djakovac":3oje7krp je napisao(la):1) Za prvi deo intervjua su lepo prošetali po sred biciklističke staze. Odličan primer daju, i između ostalog lepo pokazano kako nema dovoljno mesta za pešake i bicikliste, i to u propagandnoj emisiji.
...i projuri neki biciklista pored njih 20km/h a lijepo pise na svakih nekoliko metara "pazi pjesaci". Ne prave oni nikakav prekrsaj sto hodaju po "biciklistickoj stazi".To je prostor koji biciklisti i pjesaci medjusobno DIJELE. To znaci da se pjesaci slobodno krecu a biciklisti treba da voze polako i oprezno. Slicno kao kad bi neko dostavnim vozilom naprimjer, usao u neku pjesacku zonu (sa dozvolom naravno). Bez jurnjave i polako, dajuci pjesacima prednost. Nije prvi ni jedini takav prostor u svijetu.
E sad, ni meni se ne svidja takvo rjesenje. Ja bih vise volio da pjesaci i biciklisti imaju nezavisne trase ali i to ima svoju cijenu.
Дошљак":2l6vozun je napisao(la):....
To je могло да има јако малу цену, да Саванова није изграђена. Било би простора за све, и за широку стазу за пешаке уз обалу, и за зелени раздели појас, и за широку бициклистичку стазу, и за дрворед, и за светиљке, и за клупе. Овако су сви збијени.
dzonihsv":8nk2d4bm je napisao(la):Rio sigurno misli na ovaj znak:
On predstavlja to da su biciklistička i pešačka staza odvojeni.
Дошљак":8nk2d4bm je napisao(la):RioBL":8nk2d4bm je napisao(la):....E sad, ni meni se ne svidja takvo rjesenje. Ja bih vise volio da pjesaci i biciklisti imaju nezavisne trase ali i to ima svoju cijenu.
To je могло да има јако малу цену, да Саванова није изграђена. Било би простора за све, и за широку стазу за пешаке уз обалу, и за зелени раздели појас, и за широку бициклистичку стазу, и за дрворед, и за светиљке, и за клупе. Овако су сви збијени.
mekbejn":8nk2d4bm je napisao(la):Ti nas malo ovde j.?
RioBL":347d6ht7 je napisao(la):Savanova je tu najmanje bitna. Citav niz objekata je planiran uz obalu.
I ocito da je namjera planera da i bicikliste i pjesake zgura u isti prostor.
Znaci da nije izgradjena Savanova, planiran WB, hotel, kula, trzni centar i sve ostalo u projektu BNV, bilo bi "prostora za sve". Ovako ?
laki72":28y9td1r je napisao(la):Znaci li to da se ti KONACNO slazes da je ceo ovaj 'BNV projekat' sramotno los???
Da se na osnovu njega moze izdati prirucnik >>kako ne treba da se radi<< ???
RioBL":36s6huw4 je napisao(la):dzonihsv":36s6huw4 je napisao(la):Rio sigurno misli na ovaj znak:
On predstavlja to da su biciklistička i pešačka staza odvojeni.
Ocito da ne mislim na taj znak.
Sta znace ove cik-cak linije duz biciklisticke staze?