Ni meni nije jasno zasto skup nije prijavljen.mekbejn":3r1x3reu je napisao(la):Da li je istina da sutrašnji protest nije prijavljen policiji? I ako da, zašto?
Ni meni nije jasno zasto skup nije prijavljen.mekbejn":3r1x3reu je napisao(la):Da li je istina da sutrašnji protest nije prijavljen policiji? I ako da, zašto?
Ako ce iko braniti forum onda sam to ja u tom pogledu. Delija sve privatne probleme i saznanja koja imas u vezi bilo kog forumasa pa i stf-a mozes da resis iskljucivo licno ili putem privatne poruke. Bilo kakav post koji se dalje bude odnosio na njega licno sa vec vidjenom pricom ce biti obrisan kao i njegov odgovor tebi.Delija":23favb5n je napisao(la):Стф, имаш последње упозорење због политичког агитовања које вршиш овде. Наставиш ли тако онда ћу ја искористити сва средства за одбрану форума од таквог писања, а материјала фала богу има.
Dozvoljen je samo Vesićev skup podrške. Svi ostali su odbijeni i nedozvoljeni.gygy11":179lq9mx je napisao(la):Ni meni nije jasno zasto skup nije prijavljen.mekbejn":179lq9mx je napisao(la):Da li je istina da sutrašnji protest nije prijavljen policiji? I ako da, zašto?
E da ,sutra ocekujte kordone, ali samo bez panike I bez bespotrebnih provokacija.Panduri nemaju nikakvog razloga da se bespotrebno isticu I njima je pun ku.ac ovih.Sto se tice komunjalne policije ,mislim da ih sutra nece ni biti.Zvizdaljke u ruke,zute patke,cegrtaljke I naoruzajte se strpljenjem I bukom.vladimir79":1u8qb305 je napisao(la):Dozvoljen je samo Vesićev skup podrške. Svi ostali su odbijeni i nedozvoljeni.gygy11":1u8qb305 je napisao(la):Ni meni nije jasno zasto skup nije prijavljen.mekbejn":1u8qb305 je napisao(la):Da li je istina da sutrašnji protest nije prijavljen policiji? I ako da, zašto?
Kada smo već kod ovoga zna li se gde u 13 časova? Očekujem da kordon bude na početku Gavrila Principa i Karađorđeve.
Pa kakav je ovo broj 8117,8110 I jos ne znam kakav logo. U Beogradu imamo samo3 grupe 9111,9112,9113, nema nista sa 8.direktor":lp6qdejr je napisao(la):Koliko ja vidim ovo je logo parking servisa bg i njihova tabla
Da li je pokušana prijava pa odbijena ili nije ni pokušana?vladimir79":3p4cbyzj je napisao(la):Dozvoljen je samo Vesićev skup podrške. Svi ostali su odbijeni i nedozvoljeni.gygy11":3p4cbyzj je napisao(la):Ni meni nije jasno zasto skup nije prijavljen.mekbejn":3p4cbyzj je napisao(la):Da li je istina da sutrašnji protest nije prijavljen policiji? I ako da, zašto?
Kada smo već kod ovoga zna li se gde u 13 časova? Očekujem da kordon bude na početku Gavrila Principa i Karađorđeve.
gygy11":3r639mbg je napisao(la):Dobili su I poseban Parking Servis.Definitivno ce biti drzava u drzavi.Naplacuju sami parking,zatvarace ulice kako im se cefne u buducnosti.Ovo preti da postane zabranjeni grad, a sve zbog loseg ugovora.Ovde prakticno nece biti javnih povrsina, sve ce biti privatno ,I ulice I bulevari I parking mesta ,sve.
Zuma":36bu2liv je napisao(la):Primecujete li jednu implicitnu duhovitost novog dizajna obale? Citav "krovni" koncept svega ovoga bi trebao da bude sadrzan u paroli "Silazak Beograda na reke". Medjutim sada su Beogradjani cak fizicki spreceni da dodju u iole blizi kontakt sa vodom, sto nikada do sada nije bio slucaj, na bilo kojoj Beogradskoj obali sem na delu pristanista gde je to nuzno. Izmedju ljudi i vode je postavljena metalna ograda, a tamo gde je nema je horizontalna betonska platforma koja se naglo zavrsava viseci u vazduhu. Tako da je na rampe i staru obaloutvrdu sada potpuno nemoguce doci. Za malu nijansu blize reci se moze prici samo novim stepenicama, ali su one sada nerazdvojni deo komercijalne ponude ili u nekoj drugoj funkciji privatnog korisnika obalskog prostora: Savanove, za njene kafanske stolove, ili pristana za brodove u nastavku putanje koja dolazi iz Geozavoda.
Dobrodosli u Buduci Beograd. Privatizacija i privatna eksploatacija svega. OVO je samo srce i srz novog urbanistickog koncepta koji nas ceka sirom Beograda ako vi nesto povodom toga ne preduzmete. Pocevsi od sutra, pa nadalje.