Bulbulderac17
Advanced
PredragT":150ztfhp je napisao(la):Mnogo gresis Delija ! Ako prilikom rekonstrukcije ne budu planirali i napravili odredjeni broj parking mesta upravo to ce trotoare pretvoriti u parkiraliste . Vikendom uvece kada svi rese da izadju u provod u Savamalu ogroman broj vozila se negde mora smestiti i ako za njih ne bude legalnih parking mesta sva ta vozila ce zavrsiti upravo na trotoaru i dzaba trud i poplocavanje jer ce vrlo brzo sve biti unisteno !!! Ipak u celoj prici najvise cemo patiti mi koji stanujemo u Savamali i siguran sam da bi i ti drugacije pisao da zivis ovde !
Mislim da nikako ne gresi. Ako ivicnjaci budu visine kao i u Travnickoj sa strane Zadruge retko ko ce moci da se parkira bas na trotoar. Jedino sto moze da se desi da se ljudi parkiraju pored trotoara u saobracajnoj traci (za to imaju odgovarajuce sluzbe da taj problem resavaju ako ima volje). Takodje se radujem da u ovoj ulici ne bude nijedno parking mesto ako vec hoce da se uradi kako spada, takodje se ne bih slozio i sa tim da je ovde tolika jagma za parkingom cak i vikendom kad Savamala ozivi. Uostalom ko hoce autom da ide do dole ima par javnih garaza (carina, ekof, zeleznicka). Ako bas hoces kolima do Savamale na pivo za tebe me zabole da l' ces da nadjes parking, ako hoces da se prosetas po "promenadi" ako si normalan par 100m setnje od pomenutih garaza ti sigurno nece tesko pasti.