milos.tro":3rqetphp je napisao(la):Objekti koji se budu, i kada se budu gradili (na relaciji SSM-Gazela) biće po mom mišljenju udaljeni 30-tak metara od obale kako bi se omogućio ogroman protok ljudi(šetača,kupaca,porodica sa decom,biciklista,džogera,hipsera itd)- kao po renderu,veliki protok ljudi,komfor - sve u cilju profita,verovatno jedan izdignuti nivo (tu ostaje pitanje nasipanje terena 2-5m?).
Kada jednog dana bude došao red na gradnju objekata na mestu ovih tzv "privremenih" oni će se porušiti,pruga će biti uklonjena (nakon cca 10-15g.), radiće se nasipanje terena, izgradnja novih zgrada i imaćemo obalu široku 30-tak m(iz istih razloga ranije navedenih).
spatiotecte":2w4ezmih je napisao(la):Ma snacice se narod, nema razloga za brigu.
tragac":2harx9u7 je napisao(la):I meni kao biciklisti počinje da smeta to njihovo licemerje. Konkretno selektivnost. Na NBG im smeta kad neko postavi stubić za parkiranje na ivicu staze, a to što se iz Rakovice može jedino tranzitnim putem kojim idu šleperi to nema veze. NBG centralizam.
Радили су врло конкретне ствари, почев од протеста за сређивање тротоара на Бранковом мосту. Друга је ствар што је ова власт толико зликовачка да ће искулирати сваку добру иницијативу грађана колико год јој мало требало да то и оствари.stf":153cq9hu je napisao(la):Мени смета што од толико бици удружења бициклисти немају никакву корист. Сем организовања "Критичне масе" не видим да се та удружења ичим корисним баве. Ако се и баве, онда је то једнако транспарентно као и властодршци у случају Београда на води.
Bulbulderac17":pj1mmqlv je napisao(la):
Mislim da se ovde stavljaju isti ivicnjaci kao oko Geozavoda to je dobar znak.
Е супер ако је то за тебе нешто конкретно ...Delija":14ul8hyp je napisao(la):Радили су врло конкретне ствари, почев од протеста за сређивање тротоара на Бранковом мосту. Друга је ствар што је ова власт толико зликовачка да ће искулирати сваку добру иницијативу грађана колико год јој мало требало да то и оствари.stf":14ul8hyp je napisao(la):Мени смета што од толико бици удружења бициклисти немају никакву корист. Сем организовања "Критичне масе" не видим да се та удружења ичим корисним баве. Ако се и баве, онда је то једнако транспарентно као и властодршци у случају Београда на води.
Delija":14ul8hyp je napisao(la):А посебан пар опанака око којег би се могло доста, баш доста дискутовати је сама стратегија групе Имамо план.
Bulbulderac17":2764tg3f je napisao(la):
Posmatrac":2dg3r1j6 je napisao(la):....
Радови у Херцеговачкој.
....