stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.094
Delija":39oc5o7i je napisao(la):О каквом враћању уложеног ти причаш?! Да нису ови исламисти градили железнички чвор и прокоп па ће сад да врате уложено тако што ће добити 90 хектара најскупљег земљишта за нула динара и имагинарни мањински удео у имагинарној компанији која располаже са имагинарним милионима квадрата?
Батали те исламисте више, ја причам о алтернативи. Дакле, ако нећемо БнВ, шта хоћемо и шта можемо. Сви прчају против БнВ а нико да понуди реалну и економски оправдану алтернативу. Хајде да причамо о алтернативи. Реалној алтернативи.
Србија као суверена земља не постоји од 1999. године. У суштини, не постоји од 1918. али да не цепидлачимо. После распада Југославије, Словенци су продали сувереност, Хрвати су продали сувереност, Босанци, Македонци. Распадом СССР-а, сувереност су продали и Украинци, Естонци, Летонци, Белоруси .... само су се Срби триповали да могу бити независни - и добили бомбе.Delija":39oc5o7i je napisao(la):И ја сам блесав што се уопште и нервирам. Србија као суверена земља де факто више не постоји па у крајњој линији у питању је само ствар администрације ко ће да управља овим феудалним поседом. Српски народ је давно остао без тапије.