Ali kreativnost mota "slavimo Beograd" je pravi pogodak... (?)
Koju lovu su arapi 'stavili na videlo' ?
Buhahahahaa
, onaj kojim je registrovana firma u Srbiji?
Vazi, evo ja stavljam, moze?
Sto manipulises pricom o parku, kada je pre samo par postova rezimirano da se park spominje kao neko kratkotrajno privremeno resenje do privodjenja zemljista konacnoj nameni ???
Par nas je komentarisalo da bi mozda fino izgledao jedan parkovski pojas u nastavku pravca Terazijska t. - park kod ekonomskog, i bilo je par zapazanja da je odredjen manjak parkovskih povrsina u savskom amfiteatru, ako se (eventualni) projekat BnV bude realizovao onako kao sto je na maketi.
Sta si ti to shvatila da emiracani garantuju?
Jer, mozda je zaista meni promaklo?
Ja shvatih da su 'izrazili nameru' da eventualno grade ukoliko bude interesovanja. Pa i ako bude, gradice se u skladu sa interesovanjem. Ako ga nema, nista od gradnje.
Ali, najvrednije beogradsko zemljiste odma u zajednicku firmu osnovani kapitalom 'jednog sata minimalca u Srbiji'???
I gle cuda, apsolutni vecinski vlasnik firme Emiracani !!?
Pa majka mu stara, je jesam rodjen u nekom drugom sistemu, ali dovoljno dugo funkcionisem po kapitalistickim principima i 'tvrdim' da niko pametan ne bi usao u ovakav...
Ma ne, ne mogu ga cak nazvati posao, ovo je idiotarija.
Dal je posledica tvrdoglavosti u kombinaciji sa neznanjem, ili mozda zle namere, ali cista idiotarija.
I da se vratim na tvoju pomalo i bezobraznu provokaciju.
Dakle, ja licno osnivam firmu sa kapitalom od 10000€.
Beograd mi 'prepise' zemljiste Savskog Amfiteatra.
Ja odem u banku zatrazim kredit za jednu ili dve zgrade, a kao garanciju pod hipoteku stavim deo zemljista, il, ajd nek je i celo, posto sam 'nov u poslu'
Napravim objekat, ti se vratis iz sveta, kupis gajbu sa pogledom na kulu 'Beogradjanin (Beogradjanku vec imamo), ja vratim kredu banci, a deo sam zaradio.
Jedna tura gotova.
Ako ima interesovanja, gradim dalje, ako nema - cekam.
Meni se ne zuri, pare sam vec zaradio ne ulozivsi nista.
Mozda se zuri Beogradu?
Pa sta cu mu ja, nek otkupi zemljiste koje mi je 'prepisao', u protivnom nek cuti i trpi.
E tako ce vremenom teci tok radnje u ovoj nasoj tragediji....
A vrh ce biti kada vec pri samom pocetku (eventualne) realizacije projekta, od te iste zajednicke firme kojoj cemo 'preneti' zemljiste budemo otkupljivali zemljiste da bi napravili dom zdravlja, skolu, stanicu policije i slicno.
Onda ce se mnogi koji su zaspali sanjajuci 'vlazne snove' probuditi u kosmarima.
Al bice nam kasno...