Nisam dugo bio na forumu i vidim za mene "novajlije" na forumu @
dusann1990 i @
Dejan10 koji kazu da ovo nije optimalna visina za taj deo grada. Drago mi je da to čujem. Inače samo da ih upoznam da je baš na ovom forumu su zgrade do 6 spravova zvale "krmače", da se ovde lečio kompleks niže vrednosti u smislu "dajte nam KuLee", "vidi kako se Varšava izgradilaaa, a vidi šta se gradi u Tiranii", "zgrade do 6 spratova imaju samo palanke". Ali i ovaj forum je mala maca u odnosu na druge. Studija visokih objekata je podvrgnuta ruganju, "šta nam Žaklina određuje gde že kule", KuLee trebaju svuudaa. Ja nisam preterano ulazio u diskusiju vezano za to, jer sam smatrao, ok svako ima pravo da se loži na šta hoće, i onako nemaju nikakav uticaj. E pa onda su takvi sa neizlečenim kompleksima došli na vlast i Beograd je dobio tačno ono što su njegovi građani i želeli.
inače većina kritika i sada na račun BnV-a, zašto kule nisu lepše, a ne niže. To je drugi stadijum, da svaka zgrada mora izgledati kao Zahina slina i svaka zgrada mora da bude ko za Pritzgerovu nagradu.
U svakom slučaju drago mi je da neki novi ljudi stastavaju koji vide šta je pogubno, imaju normalna rasuđivanja. Od mene veliki +. Da ceo BnV je trebao da bude ove spratnosti kako ovaj blok kod Geozavoda. Na žalost, imamo što imamo, spomenik jednom vremenu i građanima Beograda kao takvim.
bdw. na drugim mestima u gradu, recimo na Vračaru, čak i zgrade od 6 spratova su visoke, za takav profil ulica moralo bi čak niže, dok recimo da se isto ovo gradilo na Adi Huji, bi bilo sjajno