Ne bas kao ranije ali dobro, svaki veci grad ih ima. Sa hordama su dosta smanjili guzve. A za ove vislje licno mislim da nasi jos uvek mogu da izvuku projekat sa jos 2 nebodera naprimer. Ovako jeste malo kao Moskovska periferija sem par zgrada mislim na ( kulu i terase ) one su ruku na srce prelepe..Moskva se davi u saobracajnim guzvama. Davila se jos krajem 2000ih. To ceka i Beograd.
Mada se slazem da se ima sta nauciti od nje i da ovde jeste Indijski mentalitet. Mada, ne bi ni taj indijski mentalitet bio toliko jak da i deo naroda, a tu podrazumevam i neke forumase, ne podrzavaju svakog investitora i svaku gradnju.
Сваки велики град се дави у гужвама.
Какав вас индијски менталитет спопао. Да није пакистански пре?
Hordama?Sa hordama su dosta smanjili guzve
Унутрашњи магистрални полупрстенови, такорећи УМП-ови. Имају и "рокаду"Hordama?
Hvala, nikad ne bih pomislio da je tako nešto. Baš čudni nazivi. Doduše kapiram da ima neka istorija i priča iza toga, koju ne znam.Унутрашњи магистрални полупрстенови, такорећи УМП-ови. Имају и "рокаду"
Evo par fotografija i od mene pre nedelju dana sam slikao. Inace Beograd bi stvarno " mogao " da izvuce projekat izgradnjom pored kule jos 2 interesantna visoka objekta ( 150-200m visine ) Gde bi holovi bili ovako u staklu, te bi dole bilo kad se gleda interesantnije... Kula je bas sama nekako...Москва је генерално појам за Београд
Све је чисто, уредно, на руском језику и писму, инфраструктура функционална и одржава се, град расте и развија се, зграде из СССР-а без архитектонске вредности се руше или овако модернизију итд.
Нама би прво требало једно пар деценија борбе против малограђанштине и покондирености да престанемо да размишљамо као Индија па тек онда да кренемо да се развијамо.
Poisledica nedostaka samopuzdanja i kompleksa. Jer onaj ko je siguran u sebe, nece se plasiti sta ce drugi reci zato sto je napisao Mekdonalds a ne MccDonalds.Ajde kada neka strana firma dodje ovde pa donese svoj naziv. Ono, sigurno neću, po uzoru na Ruse, da pišem na srpskom ''Мекдоналдз''.
To je jasno, mislio sam da se u ulici Nikolaja Kravcova urade 2 visoka objekta, pa bi opet bilo tu i tamo bolje nego trenutno stanje...( Bila bi ta ulica privlacnija ).. Unistili su ceo projekat sa Arkadijama, Aurorama i td.. Steta..Nije za poređenje poslovni centar u Moskvi sa stambenim zgradama bez ikakve arhitektonske vrednosti.
Malo je debilno, meni barPoisledica nedostaka samopuzdanja i kompleksa. Jer onaj ko je siguran u sebe, nece se plasiti sta ce drugi reci zato sto je napisao Mekdonalds a ne MccDonalds.
Jel po Vama Зиларт vise ima slicnosti sa Beogradom na Vodi?Nije za poređenje poslovni centar u Moskvi sa stambenim zgradama bez ikakve arhitektonske vrednosti.
Tačno, slažem se, ipak možemo iz tog spiska mediokriteta izostaviti kulu koja je zanimljivog i nesvakidašnjeg oblika.Nije za poređenje poslovni centar u Moskvi sa stambenim zgradama bez ikakve arhitektonske vrednosti.